Şanlıurfa Hasene Vakfı yardımlarına devam ediyor

Şanlıurfa’da ihtiyaç sahibi ailelere yardıma koşan derneklerden Hasene Vakfı, kentte ihtiyaç sahibi ailelere 1000 adet ramazan kolisi, 85 aileye kömür dağıtımı ve 420 aileye et yardımı yaptı.

Şanlıurfa Hasene Vakfı yardımlarına devam ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Hasene Vakfı, hayırseverlerin katkılarıyla ihtiyaç sahibi ailelere kömür ve ramazan kolisi yardımında bulunarak ailelerinin yüzlerini güldürdü.

Hasene Vakfı Şanlıurfa Temsilcisi Fadıl Yağlıtaş, yurt dışından gelen Metin Kapkaç ile kapı kapı dolaşarak ihtiyaç sahibi 85 aileye kömür dağıtımında bulundukları belirtti.

Hasene Vakfı olarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak,  “Mazlum ve Mağdurlar için El Ele” sloganıyla, 2010 yılından bu yana ihtiyaç sahiplerine her türlü maddi, manevi desteği vermenin gayretiyle, dünya genelinde 120 ülkede faaliyet gösteren bir yardım kuruluşudur. “Derneğimiz, Peygamber Efendimiz (s.a.v.)’in “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” sözünden hareketle mazlum ve mağdur insanlara, yetim ve öksüzlere, ihtiyaç sahiplerine gıdadan eğitime, sağlıktan barınmaya birçok alanda yardım götürme misyonuyla zekat, fitre, sadaka, kurban, su kuyusu açma gibi pek çok alanda Asya’dan Afrika’ya tüm mazlum coğrafyalarda zengin ile fakir arasında, veren elle alan el arasında köprü görevi görüyoruz. Dinimizde yoksulları doyurmak ve onlara yardım etmek, dinin temel değerleri arasında yer alır. Bu, insanların birbirleriyle dayanışması, adaletin sağlanması ve toplumsal barışın korunması için önemlidir. Bizler de aynı çalışmaları Urfa’mızda yapıyoruz. Şanlıurfa'da Yurt dışından gelen metin kapkaç beyin de katılımıyla toplamda 1000 adet Ramazan gıda kolisi dağıtımı yaptık. Ayrıca 420 ailemize et yardımı, 85 aileye de kış yakacağı odun kömür desteğinde bulunduk. Bu yardımlar Şanlıurfa merkezde olduğu gibi ve taşra ilçelere ulaştırılıyor. Amacımız tüm muhtaçlara ulaşmak; ama bu da ancak maddi durumu iyi olan vatandaşların yardımıyla mümkün olacaktır. Tüm imkân sahibi vatandaşlarımızı, mağdur ve mazlum vatandaşlarımıza yardım hususunda bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Katkılarından dolayı tüm bağışçılarımıza çok teşekkür ederiz. Ayrıca zekat fitre adak, kurban kuyu açma gibi desteklerini bekleriz”. 

 

Şanlıurfa Hasene Vakfı yardımlarına devam ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.