Siverek’te dengeler değişebilir

Siverek bölgesinin önemli kanaat önderlerinden biri olan eski milletvekili Ahmet Kırvar (Karavar), AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ü desteklediğini söyledi.

Siverek’te dengeler değişebilir

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siverek bölgesinin önemli kanaat önderlerinden, geçmiş dönemlerde Refah Partisi ve Fazilet Partisi’nde milletvekilliği yapan Ahmet Kırvar, Yeniurfa Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Şahban Kılıç’a açıklamalarda bulundu. 

Bölgenin önemli aşiretlerinden Kırvar aşiretinin bugüne kadar Yeniden Refah Partisi’ni desteklediği biliniyordu. Ta ki aşiretin önderlerinden olan eski milletvekili Ahmet Kırvar açıklama yapıncaya kadar. 

Ahmet Kırvar, AK Parti’nin yeniden aday gösterdiği Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ü desteklediğini söyledi. Kırvar, “Zeynel Abidin Beyazgül göç alan bu şehre karşı bence güzel mücadele veriyor. Yani ben öyle görüyorum en azından. Cumhuriyet tarihinde köylerimize yol gelmedi, asfalt gelmedi, su gelmedi, elektrik gelmedi. Ama Özal’dan sonra ağaç direklerle elektrik geldi. Şu anda taşrada, her köyde hemen hemen her köyde musluklarda su akıyor. Köy ile şehir arası yollar tamamıyla yapılmış, yani ıslak karış asfalt yapılmış. Bunu yapan Zeynel Abidin. Yani ben şahsen hizmetlerinden memnunum. Daim olmasını istiyorum. Dolayısıyla ben şahsen destekliyorum yani” ifadelerini kullandı. 

Kasım Gülpınar’ın Yeniden Refah Partisi’nin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasına anlam veremediğini söyleyen Kırvar, “AK Parti’den istifa edip, rakip olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olmasına anlam veremiyorum. Milletvekilliği döneminde Siverek’e neler yapılıp yapılmadığı konusunu ise Siverek halkının takdirine bırakıyorum. Büyükşehir’e ait olan caddeleri Siverek’te gelin görün sıcak asfaltı dökülmüş. Büyükşehir’e ait olan. Ama Siverek Belediyesi’ne ait olan noktalara bir gelip görseniz iyi değildir. Yani Siverekli hemşehrilerimiz bu konuda rahatsız. Açık söylemek lazım” dedi. 

Siverek’te dengeler değişebilir

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.