Mehmet Ekinci:  Adil belediyecilik anlayışıyla geliyoruz

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, "Adil belediyecilik anlayışıyla geliyoruz" mesajı verdi.

Mehmet Ekinci:  Adil belediyecilik anlayışıyla geliyoruz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Yerel Seçimleri için kolları sıvayan, Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, çalışmalarını iddialı bir şekilde sürdürüyor. Akşemsettin Mahallesi'nde vatandaşlarla buluşan Mehmet Ekinci, "Adil Belediyecilik Anlayışıyla Geliyoruz" mesajı verdi. 

Son olarak Akşemsettin Mahallesi'nde Demir Ailesinin davetine katılıp vatandaşlarla buluşan Ekinci, samimi sohbetler gerçekleştirdi. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Ekinci, "Adil Belediyecilik Anlayışıyla Geliyoruz" sloganıyla Eyyübiye’yi kalkındırma sözü verdi. 

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci ‘ye Akşemsettin Mahallesi ziyaretleri sırasında Meclis Üyesi Adayı Hasan Karataş ve Fuat Sağıroğlu’da katılım sağladı.

“EYYÜBİYE’Yİ BİRLİKTE KALKINDIRACAĞIZ”

Ekinci, ziyaretleri sırasında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Akşemsettin mahallesi sakinlerini ziyaret ettik. Samimi sohbetleri ve içten teveccühleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Eyyübiye’de adil ve şeffaf bir yönetim anlayışı getirmek için yola çıktık. Vatandaşlarımızın sorunlarını biliyoruz ve çözmek için hazırız.31 Mart'ta yapılacak seçimlerde Eyyübiye’yi  'Adil Belediyecilik' anlayışıyla hizmet etmeyi vadediyoruz. Eyyübiye’yi birlikte kalkındıracağız."

Mehmet Ekinci:  Adil belediyecilik anlayışıyla geliyoruz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.