MEB'de milyonluk kamu zararı iddiası: 2 başmüfettiş görevlendirildi!

BİLSEM testlerini sınav gibi gösterip yaklaşık 1 milyon kamuyu zarara uğratma iddiası üzerine 2 Başmüfettiş Diyarbakır’a görevlendirildi.

MEB'de milyonluk kamu zararı iddiası: 2 başmüfettiş görevlendirildi!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) uygulama testlerini sınav gibi gösterip yaklaşık 1 milyon kamuyu zarara uğratma iddiası üzerine 2 Başmüfettiş Diyarbakır’a gitti.

Konu ile ilgili şikayetlerin CİMER’e yapılmasından sonra CİMER konuyu Milli Eğitim Bakanlığına aktarmış, bakanlık müfettişleri Diyarbakır’da araştırma ve soruşturma yapmak için Bakanlık onayını bekliyordu. Milli Eğitim Bakanlığının söz konusu onay yazısını imzalamasından sonra Milli Eğitim Bakanlığından Diyarbakır’a gelen 2 Başmüfettişin çalışmalara başladığı öğrenildi.

EK DERS ÜCRETİ YAZMIŞLARDI

Diyarbakır’da, 2022 ve 2023 yıllarında yapılan BİLSEM uygulama testlerinde görev aldıkları gerekçesiyle Diyarbakır Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, ilçelerdeki BİLSEM merkezleri ve RAM müdürleri için ek ders ücretleri çizelgesi hazırlandığı ve bunun için her birine aylık 270 ile 300 saat arasında ek ders ücreti yazıldığı ortaya çıkmıştı.

MEB'de milyonluk kamu zararı iddiası: 2 başmüfettiş görevlendirildi!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.