Özel'e esprili yanıt! Faruk Çelik: “Allah'ı var, doğru demiş!”

AK Parti Şanlıurfa eski vekili ve eski bakan Faruk Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in eleştirilerine esprili bir yanıt verdi. Özel'in Artvin ziyareti sırasında yaptığı açıklamalara atıfta bulunan Çelik, "Artvin'de bir Faruk Çelik gerçeği var. Kendisi Artvinli mi, Bursalı mı, Şanlıurfalı mı? Nereli olduğu belli değil." sözlerine "Allah'ı var, doğru demiş." şeklinde esprili bir yanıt verdi.

Özel'e esprili yanıt!  Faruk Çelik: “Allah'ı var, doğru demiş!”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, yaklaşan yerel seçimler öncesi şehir gezilerini devam ediyor.

Artvin'e giden Özel burada hem AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi hem de Faruk Çelik'i eleştiren açıklamalarda bulundu.

 Özgür Özel Artvin'de halka hitap ettiği konuşmasında Faruk Çelik için "Artvin'de bir Faruk Çelik gerçeği var. Kendisi Artvinli mi, Burtvinli mi, Şanlıurfalı mı? Nereli olduğu belli değil. O da dışarıdan geldi, adayları da dışarıdan geldi, vali gibi gelip gidiyorlar." dedi.

ÇELİK’TEN YANIT  

AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, kendisini eleştiren CHP lideri Özgür Özel'e sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla cevap verdi.  

Çelik, "Sn Özgür Özel 'Faruk Çelik gerçeği var Artvin'de, Bursalı mı, Urfalı mı, Artvinli mi neyse demiş.'Allah'ı var doğru demiş.' sözleriyle Özel'e esprili bir şekilde karşılık verdi.


Özel'e esprili yanıt! Faruk Çelik: “Allah'ı var, doğru demiş!”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.