Şanlıurfa’da ‘Dünya Su Günü’ etkinlikleri

TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği tarafından ‘22 Mart Dünya Su Günü’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Etkinliklerde suyun önemi ve sürdürülebilir kullanımı konusunda farkındalık oluşturuldu.

Şanlıurfa’da ‘Dünya Su Günü’ etkinlikleri

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi, TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği ile işbirliği içinde, 22 Mart Dünya Su Günü kapsamında önemli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Superlit Boru Sanayi A.Ş.'nin katkılarıyla gerçekleşen etkinlik, suyun önemi ve tasarrufu üzerine odaklanarak geniş bir katılımcı kitlesine hitap etti.

TEMA Vakfı Şanlıurfa İl Temsilciliği  önderliğinde düzenlenen etkinlik, öğrencilere yönelik verilen "Dünya Su Günü – Gelecek için su" konulu konferanslarla başladı.

Konferanslar, Akçakale yolundaki Altınbaşak Uluslararası Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi ile Karaköprü Güzelşehirdeki İstiklal Ortaokulu'nda gerçekleştirildi. 

Prof. Dr. Öztürkmen, katılımcılara dünya ve ülke genelindeki su kaynaklarının durumu, suyun sektörel kullanımı, su tasarrufunun önemi ve yapılması gerekenler hakkında bilgi verdi.

Etkinlik, çocukların ilgi gösterdiği bir atmosferde geçti ve Superlit Boru Sanayi A.Ş. tarafından sağlanan hediyelerle katılımcılara ödüllendirildi.

 Programa katılan TEMA Vakfı gönüllüleri ve diğer katılımcılara teşekkür edildi.

Bu etkinlik, suyun önemi ve sürdürülebilir kullanımı konusunda toplumda farkındalık oluşturmayı hedefleyerek, Dünya Su Günü'nün amacına hizmet ettiği görüldü.

 

Şanlıurfa’da ‘Dünya Su Günü’ etkinlikleri

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.