Şanlıurfalılar dikkat! AFAD 1 günlük ek süre verdi

Haliliye Kaymakamlığı ve Siverek Kaymakamlığı 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve evleri ağır hasar gören ya da yıkılan Şanlıurfalı vatandaşlar için önemli bir duyuru yaptı. 11 ilde yaşanan depremlerden etkilenen ve hak sahipliği başvurusunu kaçıran afetzedeler için 1 günlük ek süre tanındığı belirtildi.

Şanlıurfalılar dikkat! AFAD 1 günlük ek süre verdi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siverek Kaymakamlığı ve Haliliye Kaymakamlığı 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremlerden etkilenen ve hak sahipliği başvurusunu kaçıran afetzedeler için açıklama yaptı.

Siverek Kaymakamlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "6 Şubat 2023 tarihli depremlerden etkilenen 11 ilimizde hak sahipliği başvurusunu kaçıran afetzedelerimiz için 1 günlük ek süre verilecektir. Başvurular 26 Mart 00.01'de başlayıp 26 Mart 23.59'da sona erecektir. 81 ildeki AFAD il müdürlüklerimizden başvuru yapılabilecektir. Ayrıca deprem afetinden etkilenen 11 ilde, AFAD il müdürlüklerinin belirleyeceği ilçelerde de başvuru yapılabilecektir." ifadelerine yer verildi.

Haliliye kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadeler yer aldı:

 “Vatandaşlarımızın dikkatine,06.02.2023 tarihli depremlerden etkilenen ve hak sahipliği başvuru süresini kaçıran afetzedelerimiz için 1 (bir) günlük ek süre verilecektir. Başvurular 26.03.2024 saat 00.01 de başlayıp, 26.03.2024 saat 23.59 da sona edecektir”.

Bu duyuru ile deprem mağdurlarına, haklarını alabilmeleri için bir kez daha fırsat sunuldu.

Şanlıurfalılar dikkat! AFAD 1 günlük ek süre verdi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.