Bozdağ’dan flaş Gülpınar açıklaması! “Bu Erdoğan sevgisi değil bu Erdoğan'a ihanettir”

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, katıldığı bir canlı yayında, Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Kasım Gülpınar hakkında açıklamalarda bulundu. Bozdağ, “Her makamı Cumhurbaşkanımız parti içinde kendisine verdi. Şimdi bizden adaylık çıkmayınca gidip başka partiden aday oldular. Şimdi bu çok net bir koltuk verirseniz biz sizdeniz ama koltuğu vermezseniz biz verendeniz” dedi.

Bozdağ’dan flaş Gülpınar açıklaması! “Bu Erdoğan sevgisi değil bu Erdoğan'a ihanettir”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TBMM Başkanvekili ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, katıldığı bir canlı yayın programında hem yerel seçim sürecine hem de AK Parti'den istifa edip Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mehmet Kasım Gülpınar’a ilişkin açıklamalarda bulundu.

“ALGI DEĞİL, TROLLER DEĞİL HALK KAZANACAK”

“Şanlıurfa'da Yeniden Refah-AK Parti rekabeti yok. Bunun altını net bir şekilde çizelim. Oy oranları değişse de AK Parti'nin önde olduğunu görüyoruz” diyen Bozdağ şunları kaydetti: 

 “DEM Parti'de Şanlıurfa'da pusuya yatmış durumda. CHP kent uzlaşısı adı altında uzlaşı yaptı. DEM Parti'nin 250 bin CHP'nin 80 bin civarında oyu var. CHP usulen, göstermelik adaylar gösterdi. CHP'li kimi seçmenimiz AK Partili adaylara oy verdi geçen seçimde bu seçimde de benzer bir durum olabilir. Gizli bir yarış var. Algı değil, troller değil halk kazanacak.”

“BU ERDOĞAN SEVGİSİ DEĞİL BU ERDOĞAN'A İHANETTİR”

AK Partiden istifa ederek Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Gülpınar hakkında açıklamada bulunan Bekir Bozdağ açıklamalarına şöyle devam etti: 

"Cumhurbaşkanımız Şanlıurfa'da 4 dönem vekil yaptı. Buradaki her işten mesul. İyiden kötüden. 2 dönem MKYK üyeliği 2 dönem AB üye komisyonluğu başkanlığı ve en son genel başkan başdanışmanlığı tüzüğe aykırı olmasına rağmen Cumhurbaşkanımız fiilen MYK'ya da aldı. Partide verilmeyen bir tek genel başkanlığı koltuğu kaldı. Her makamı Cumhurbaşkanımız parti içinde kendisine verdi. Şimdi bizden adaylık çıkmayınca gidip başka partiden aday oldular. Şimdi bu çok net bir koltuk verirseniz biz sizdeniz ama koltuğu vermezseniz biz verendeniz. Burada ilke yok etik yok nerede 12 yıl size emek vermiş size imkan vermiş fırsat vermiş Cumhurbaşkanımızı bir kalemde siliyorsunuz. Gidip pazarlıklarını yaptılar Yeniden Refah Partisi'ne geçtiler. Bu Erdoğan sevgisi değil bu Erdoğan'a ihanettir. AK Parti'ye Cumhurbaşkanımızı arkadan önden hançerlemektir. Urfalılar bunu böyle görüyor”.

"FAKIBABA SATTI GİTTİ BAŞKA YERE"

Fakıbaba hakkında da konuşan Bozdağ, “Ahmet Eşref Fakıbaba'yı Cumhurbaşkanımız vekil yaptı bakan yaptı MKYK üyesi yaptı o da sattı gitti başka yere. Yani hangi kötülüğü Tayyip bey Fakıbaba'ya Gülpınar'a yapmış yani bir haksızlık bir vicdansızlık mı yapmış nereden  nasıl bir mağduriyet çıkıyor” diye konuştu.

Bozdağ’dan flaş Gülpınar açıklaması! “Bu Erdoğan sevgisi değil bu Erdoğan'a ihanettir”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.