Talimatın ardından 10 yıl geçti hala miting alanı yok!

Şanlıurfa'da miting alanlarının eksikliği, şehirde ciddi sorunlara yol açmaya devam ediyor. Kentin merkezi noktalarından biri olan Abide Park Kavşağı, büyük mitinglerin ve etkinliklerin düzenlendiği mekan haline gelmiş durumda. Ancak bu durum, trafiği etkileyerek vatandaşları mağdur ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2014 yılında Şanlıurfa'da partisinin düzenlediği mitingde alanın yetersizliğini vurgulayarak dönemin belediye başkanına yeni bir miting alanı yapılması talimatı vermesine rağmen, aradan geçen 10 yıla rağmen bu talimat yerine getirilmedi.

Talimatın ardından 10 yıl geçti hala miting alanı yok!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da miting alanının olmayışı, şehirde çeşitli sorunlara yol açıyor.

Abide Kavşağı, kentin ana noktalarından biri olarak mitinglerin düzenlendiği yer haline gelmiş durumda. Ancak bu durum, trafiği etkileyerek vatandaşları mağdur ediyor.

Her miting ve etkinlik öncesi neredeyse şehirdeki hareketlilik durma noktasına geliyor. Yapılacak miting öncesi ve sonrasında bazı yolların trafiğe kapatılması ve toplu taşıma aktarma merkezlerinin kapatılması nedeniyle vatandaş ve esnaf mağdur oluyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TALİMAT VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’da, 2014 yılında partisinin Şanlıurfa'da Topçu Meydanında düzenlediği mitingde alanın yetersiz kaldığını görmüş, dönemin belediye başkanına 200 bin kişilik miting alanın yapılması talimatını vermişti.

10 YIL GEÇTİ, TALİMAT YERİNE GETİRİLMEDİ

Daha sonra dönemin belediye başkanı Celalettin Güvenç, milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti. Ardından gelen belediye başkanları aradan 10 yıl geçmesine rağmen herhangi bir çalışma yapmadı.

MAĞDURİYET YARATIYOR

Bu durum, her büyük etkinlikte Abide Kavşağı'nın kullanılmasına ve yol kapatmaya bağlı olarak trafiği felç etmeye devam ediyor.

Şanlıurfa'nın bu önemli ihtiyacının hala karşılanmaması, vatandaşların mağduriyetine ve şehirdeki trafiğin aksamasına neden oluyor. Vatandaşlar konunun bir an önce çözüme kavuşturulması için yetkililerin çözüm bekliyor.

Talimatın ardından 10 yıl geçti hala miting alanı yok!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.