Sandık görevlileri ile iftarda buluştu

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli seçimde ilçede görev alacak sandık kurulu, okul-kat sorumluları ve müşahitler ile iftar programında bir araya geldi.

Sandık görevlileri ile iftarda buluştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart seçimlerine sayılı günler kala Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında seçimde görev alacak sandık kurulu, okul-kat sorumluları ve müşahitler ile buluştu.

İftar programına Başkan Baydilli’nin yanı sıra AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek, belediye meclis üyesi adayları, ilçe teşkilatı üyeleri, sandık kurulu üyeleri, okul-kat sorumluları ve müşahitler katıldı. İftar sonrası bir toplantı gerçekleştirilerek sandık kurulu görevlilerine seçim günü ve sonrasında yapılması gerekenler anlatıldı.

Programda konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, seçim sürecinde teşkilat olarak çok mücadele ettiklerini ifade ederek 31 Mart’ta zafer için son noktayı sandık kurullarında görevli olan koyacağını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “31 Mart sadece bir yerel yönetimler seçimi değil onca yapılan hizmeti görmezden gelenlere ve hakkımızda konuşulan her şeye cevap verme günümüzdür. 31 Mart Cumhurbaşkanımıza, bizlere ve sizlere iftira atıp aleyhimizde konuşanlara milletin cevap vereceği gündür. Sandıklarda görevli arkadaşlarımızdan ricam bu seçimde sandıklara, listelere daha güçlü bir şekilde sahip çıkmalarıdır.

O gün sandıkta herkes birer Metin Baydilli, herkes birer Zeynel Abidin Beyazgül ve herkes birer Recep Tayyip Erdoğan gibi davranmalıdır. Şu ana kadar seçim sürecinde verdiğiniz ve seçim günü vereceğiniz emekler için şimdiden teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek de AK Parti temsilcileri olarak seçim günü ilçedeki her okulda ve her sandıkta bulunacaklarını ifade ederek seçim güvenliği için, sağlıklı bir oy verme işlemi gerçekleşmesi için sürekli sandık kurulu üyeleri ile irtibatlı olacaklarını ve seçimin sonunda zaferle ayrılacaklarını kaydetti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli sandık kurulunda görevli teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir süre sohbet ederken, gönüllü bir şekilde görev aldıkları için teşekkürlerini iletti.

Sandık görevlileri ile iftarda buluştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.