Ekinci’den hasta ve hasta yakınlarına ziyaret

Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, seçim çalışmaları kapsamında Harran Üniversitesi Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ekinci’den hasta ve hasta yakınlarına ziyaret

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Üniversitesi Hastanesi ve Mehmet Akif İnan Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Ekinci, poliklinikleri gezerek hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun temennilerinde bulundu.

 Hasta ve yakınlarının sorun ve taleplerini de dinleyen Mehmet Ekinci’ye hasta ve yakınları da ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. 

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Ekinci, “Hastalarımızın dualarını almak, sorunlarını dinlemek, onları unutamadığımızı anlatmak için bu tür hasta ve yakınlarını ziyaretlerimiz periyodik bir şekilde devam edecek. Bu vesileyle bir kez daha tüm hasta ve hasta yakınlarına 'Geçmiş olsun' temennilerimizi iletiyor, yanlarında olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.

Ekinci’den hasta ve hasta yakınlarına ziyaret

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.