Canpolat mahalle mahalle dolaştı

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Yeşildirek, Osman Gazi, Sancaktar ve Hamidiye Mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Canpolat, “Sandıklar, AK oylarla birlikte tescillenince, damgasını vurunca, inşallah kim tutar sizi, kim tutar bizi. Her zaman olduğu gibi Haliliye’mize, Şanlıurfa’mıza hizmetler yağacaktır” dedi.

Canpolat mahalle mahalle dolaştı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 31 Mart seçimleri için destek ziyaretlerini sürdürüyor.

Mahalle toplantılarıyla vatandaşlarla bir araya gelen ve talepleri birinci ağızdan dinleyen başkan Mehmet Canpolat, Yeşildirek, Osman Gazi, Sancaktar ve Hamidiye Mahalle sakinleriyle buluştu.

İlk olarak Yeşildirek Mahallesiyle temaslarına başlayan Başkan Mehmet Canpolat, Şeker ailesine misafir oldu. Aile üyeleriyle sohbet eden Başkan Mehmet Canpolat, daha sonra ise MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt ve Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı ile birlikte Çiftçi ailesinin düzenlediği mahalle toplantısına katıldı.

Burada vatandaşlara hitap eden Başkan Mehmet Canpolat, şöyle konuştu:

“31 Mart’ta Allah’ın izniyle Haliliye’de hep birlikte yine, yeniden Cumhurbaşkanı ve AK Parti’nin inşallah en yüksek oy oranıyla zafer çıtasını yukarıya çıkartacağız. Yeşildirek hazır mı? Haliliye hazır mı? Yolumuza şimdiye kadar hızlı adımlarla gidiyorduk, şimdi koşar adımlarla beraber, hükümete en başında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bakanlarımız, milletvekillerimiz ve yerelde bizler büyükşehir ve ilçe belediyeleri sizlerle bir ve beraber halinde inşallah Haliliye’mizi ve Şanlıurfa’mızı bölgemizin en güzel ilçesi ve şehri yapacağız. Ama bunun kaynağı sizlersiniz. Bunun mayası sizlersiniz. Bu Ramazanın da rahmetiyle, bereketiyle birlikte inşallah sandıklar AK oylarla birlikte tescillenince, damgasını vurunca, inşallah kim tutar sizi, kim tutar bizi. İnşallah yağmur gibi yine her zaman olduğu gibi Haliliye’mize, Şanlıurfa’mıza hizmetler yağacaktır. Bizi ayakta tutan sizlere yapmış olduğumuz hizmetler ve gönüllerinizdeki yerimiz, gönüllerinizle birlikte dualarınızda yer almamız, bize düşen bu. İnşallah bu şekilde dualarda olmaya, dillerde olmaya, sizlere hizmet etmenin gayretini yaşayacağız. Sizlerden destek istiyoruz, başta büyükşehir olmak üzere AK Parti ailesi olarak ilçelerde ve mecliste, sizler inşallah bu desteği vereceksiniz. Bunun sonucunda da inşallah Şanlıurfa’mız yoluna devam edecek. Sizleri Allah’a emanet ediyorum, bizleri 31 Mart günü sandıklarda AK Parti oylarıyla birlikte bizleri de sizlere emanet ediyoruz. Sağ olun, var olun. Şimdiden gazanız mübarek olsun.”

MKYK Üyesi Mehmet Ali Kurt ise, “Öyle bir Belediye Başkanımız var ki, AK Parti’nin gençlik kollarında yetişmiş, teşkilatlarda çeşitli kademelerde görev almış, ilçe başkanlığı yapmış, bir dönem belediye başkanlığı yapmış, bu dönemde ustalık dönemini yapıp, Haliliye’ye en güzel projelerle hak ettiği yere getirecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

“TIKA BASA SANDIKLARI AK PARTİ OYLARIYLA DOLDURACAĞIZ” 
Mahalle sakinlerinin büyük teveccüh gösterdiği Başkan Mehmet Canpolat, konuşmaların ardından Osman Gazi Mahallesine geçerek, burada da İzci ailesinin düzenlediği ev toplantısına misafir oldu. Haliliye İlçe Başkanı Mustafa Bağmancı’nın eşlik ettiği ziyarette 31 Mart seçimleri için destek isteyen Başkan Mehmet Canpolat, Cumhurbaşkanına ve AK adayların yanında olan aile bireylerine teşekkürlerini iletti.

Canpolat daha sonra Osman Gazi, Sancaktar ve Hamidiye mahallelerinde de ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Canpolat mahalle mahalle dolaştı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.