Bayram kredisi başvuruları başladı! Taksit tutarı 1.667 TL

Bayram öncesi bankalardan faizsiz ihtiyaç kredisi müjdesi geldi. Başvurular alınmaya başlandı. Seçim öncesi ve yaklaşan bayram öncesi son kampanyaların detayları haberimizde.

Bayram kredisi başvuruları başladı! Taksit tutarı 1.667 TL

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bankalar, son dönemde sıkılaştırma adımları kapsamında faizsiz nakit avans ile kredilere frenleme getirdi. Bankalar, daha önce 30 bin liraya kadar çıkardığı faizsiz kredi kampanyalarını düşürdü. Bundan 1 ay önce 3-4 banka 30 bin TL faizsiz kredi verirken şimdi sadece 3-4 banka en fazla 20 bin lira faizsiz nakit avans ve kredi kampanyası düzenliyor. Peki faizsiz kredi veren bankalar hangileri? 0 faizli kredi başvurusuna ilişkin detaylar şu şekilde:

 

BAYRAM ÖNCESİ YENİ KAMPANYA

Ramazan Bayramı’na 2 haftadan az bir süre kaldı. Vatandaşların acil ihtiyaçlarını karşılaması için bankalar uygun faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyalarını başlattı.

İlk defa müşteri olacak kişilere verilecek söz konusu faizsiz nakit avans ile faizsiz kredi kampanyasında başvurular alınıyor.

 

İŞTE BANKALARIN SUNDUĞU FIRSATLAR

QNB Finansbank 10 bin lira nakit avansı 0 faizle 3 ay vade ile veriyor. Aylık 3.334 TL'lik taksit ödemesi yapılacak. Buna ek olarak 6 ay vadeli 10 bin TL faizsiz kredi verilecek.

Enpara tarafından yapılan açıklamada 0 faizli 6 ay vadeli 10 bin TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyasının başladığına yer verildi. 10 bin liralık ihtiyaç kredisi 6 ay vade ile vatandaşlara veriliyor.

Akbank da faizsiz kredi veriyor. Geçen ay 30 bin lira veren Akbank, 10 bin lirayı 6 ay vade ile veriyor. İhtiyaç kredisi olarak verilen söz konusu kredide ödemeler 1.667 TL taksitle bankaya yapılacak.

GARANTİ BBVA tarafından yapılan açıklamada da nakit avans kampanyasının sona erdiğine yer verilirken 10 bin liralık faizsiz ihtiyaç kredisi kampanyasının başladığına yer verildi.

Söz konusu krediye başvuru yapacak kişiler 6 ay vade ile krediyi geri ödeyecek. Aylık geri ödeme 1667 TL.

İş Bankası yaptığı açıklamada 10 bin TL faizsiz nakit avans veriyor. Bu 3 ay vade ile veriliyor.

Denizbank da 3 ay vadeli 0 faizli 10 bin TL faizsiz nakit avans veriyor.

 

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Başvurular internet üzerinden, bankaların mobil uygulamaları üzerinden alınacak

Bayram kredisi başvuruları başladı! Taksit tutarı 1.667 TL

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.