“ ‘Lale Devri'ni’ anımsatan bu konseri doğru bulmuyoruz” Şanlıurfa’da Ramazan ayındaki konsere tepki!

Anadolu Gençlik Derneği Halfeti İlçe Teşkilatı, Halfeti Belediyesinin Ramazan ayında düzenleyeceği Merve Özbey konserinin iptal edilmesini istedi. Dernek, “Ramazan ayı gibi kutsal bir iklimde, iftar sonrası teravih vaktinde Halfeti Belediyesinin düzenleyeceği konseri doğru bulmuyoruz” açıklamasında bulundu.

“ ‘Lale Devri'ni’ anımsatan bu konseri doğru bulmuyoruz”  Şanlıurfa’da Ramazan ayındaki konsere tepki!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Anadolu Gençlik Derneği Halfeti İlçe Teşkilatı, Halfeti Belediyesinin Ramazan ayında düzenleyeceği Merve Özbey konserinin iptal edilmesini istedi.

Dernekten yapılan açıklamada, "Ramazan ayı gibi kutsal bir iklimde, iftar sonrası teravih vaktinde Halfeti Belediyesinin düzenleyeceği konseri doğru bulmuyoruz." denildi.

Dernek, konser verdirilmesi için Halfeti Belediyesi ve Halfeti Kaymakamlığı'na çağrıda bulundu.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

“Ramazan ayı gibi kutsal bir iklimde, iftar sonrası teravih vaktinde Halfeti Belediyesinin düzenleyeceği konseri doğru bulmuyoruz. Ekonomik olarak zor günlerde geçtiğimiz bu zamanda halkımızın vergileriyle düzenlenen sapkın ideolojilerin destekçisi birini sahneye çıkararak gençlerimizin ahlaki erozyonuna sebep olan bu tür etkinlikler halkımız nezdinde kabul görmemekte ve rahatsızlık oluşturmaktadır. Çarşamba günü düzenlenecek halk konseri adı altında yer verilecek olan Merve Özbey isimli şarkıcıya bu kutsal Ramazan ayında, başta Gazze olmak üzere, Doğu Türkistan ve bir çok coğrafyada insanlar katledilirken Halfeti belediyesi tarafından konser verdirilmesi en hafif tabiri ile halkın değerlerini hafife almaktır. Ülkemizin ve coğrafyamızın zor zamanlardan geçtiği bu iklimde adeta ‘Lale Devri'ni’ anımsatan bu konserin iptal edilmesini Halfeti Halkı ve Anadolu Gençlik Derneği Halfeti Teşkilatı olarak Halfeti Belediyemizden ve Halfeti Kaymakamlığımızdan talep etmekteyiz.”

Halfeti Belediyesinden konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

“ ‘Lale Devri'ni’ anımsatan bu konseri doğru bulmuyoruz” Şanlıurfa’da Ramazan ayındaki konsere tepki!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.