Efendi Derneği'nden Ramazan'da gönül kardeşliği yardımları

Ramazan ayı, birlik, dayanışma ve yardımlaşma ayı olarak kabul edilir. Bu kutsal ayda Efendi Derneği, sokakta kalan insanlara her türlü yardımı yapmaya devam ediyor.

Efendi Derneği'nden Ramazan'da gönül kardeşliği yardımları

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Efendi Derneği, Ramazan ayında gönül kardeşliği adı altında sokakta kalan insanlara her türlü yardımı yapmaya devam ediyor. Bu yardımlar sadece maddi değil, aynı zamanda manevi destek de içeriyor. Sokakta kalan insanlara sıcak bir iftar sofrası kurmak, onların yanında olmak ve onlara umut vermek, Efendi Derneği'nin öncelikli hedefleri arasında yer alıyor.

Dernek, Ramazan ayı boyunca sokakta kalan insanlara yiyecek ve içecek dağıtımı, giysi yardımı, barınma imkanı sağlama gibi çeşitli yardımlarda bulunuyor. Ayrıca, dernek gönüllüleri sokakta kalan insanlarla birebir iletişim kurarak onların ihtiyaçlarını belirleyip çözüm üretmeye çalışıyor.

Efendi Derneği yetkilileri yaptığı açıklamada; “Gönül kardeşliği ve yardımlaşma, insanların birbirine destek olması ve dayanışma içinde hareket etmesi demektir. Efendi Derneği'nin Ramazan ayında sokakta kalan kardeşlerimize yönelik yaptığı yardımlar, bu değerleri yaşatan ve toplumsal yardımlaşmanın gücünü ortaya koyan önemli bir örnektir. Bu çaba, insanlık onuruna yakışır bir şekilde, herkesin yaşam kalitesini artırmaya ve toplumsal adaleti sağlamaya yöneliktir.” diye belirtti.

Efendi Derneği'nden Ramazan'da gönül kardeşliği yardımları

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.