Yalı Çapkını'nda düğün gecesi korkunç sürpriz! "Yalıdaki hain kim?"

Cuma akşamları Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını'nın 29 Mart'taki 64. bölümüne; Seyran ile Ferit'in tüm sorunlarını çözmesi ve düğün gecesindeki korkunç sürpriz damga vurdu. İşte Yalı Çapkını'nda yaşanan olaylar...

Yalı Çapkını'nda düğün gecesi korkunç sürpriz! "Yalıdaki hain kim?"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını'nın 29 Mart Cuma akşamı yayınlanan 64. bölümünde; Halis ve Hatice'ye yapılan korkunç sürpriz dikkat çekti.

HATTUÇ'UN ÇEYİZLERİ GELDİ

Yalı Çapkını son bölümde; çeyizinin gelmediğini gören Hatice, Ferit'e kızarken; istedikleri geldi. Hattuç çeyizler için harekete geçerken; Ferit-Seyran çifti de Abidin ve Ayşen ile tekneyle açılmaya karar verdi.

Aynı anlarda anne olmak için elini çabuk tutması gerektiğini öğrenen İfakat, bir hayli üzülürken Kazım da Zerrin ile alışverişe çıktı.

Evden çıkarken Doruk'un yalıya geldiğini gören Ferit, Abidin'i onunla ilgili uyarırken; Akın da annesine spor hocasının yalıya girdiğini ifade etti.

Pelin'in evinden çıkmaya hazırlanan Kaya, doğru bir şey yapmadıklarını söylerken Pelin de onunla olmak istediğini ifade etti.

İFAKAT'IN ANNELİK İSTEĞİ

O sırada Şehmuz ile buluşan İfakat, anne olmak istediğini ancak bunun için çok az zamanı kaldığını söyledi.

KAYA BOŞANMAK İSTİYOR

Gündüz şirkette Orhan ile toplantıya katılan Kaya, eve geldiğinde Suna ile konuşmak istedi. Onu sevmeyen bir kadınla ömrünü geçirmek istemediğini söyleyen Kaya, "Ben çocuklarım olsun istiyorum. Ama senin benden çocuk sahibi olma fikrin hiç değişmeyecek. Çünkü onların soyadı Korhan olmayacak" dedi.

Kaya, Suna ile konuşup soluğu Pelin'in yanında alırken; önce Serter ardından Ferit ile Abidin onu takip etti.

FERİT, KAYA VE PELİN'İ KURTARDI

Serter'in adamlarıyla içeri daldığını gören Ferit ve Abidin, onlara müdahale ederken Serter silah çekti. Ferit onu bir şekilde alt edip Kaya'yı uyardı. Pelin'in onun yardımını istemediğini söylemesine de "Senin uzun süreli bir tedaviye ihtiyacın var" yanıtını verdi.

Serter'i bir yere götürüp kapatan Ferit, ona ailesi için bir tehdit olduğunu söyleyip yalıya döndü. Ardından odaya çıkan Ferit, Seyran'a her şeyi anlattı.

SEYRAN'DAN PELİN'E TEHDİT

Ablasının söylediklerini hatırlayan Seyran ise ertesi sabah Abidin'den kendisini Pelin'e götürmesini istedi.

Pelin'e giden Seyran, "Ablama bulaşmayacaksın. Kaya'dan da ailemizden de uzak duracaksın. Korhanlar benim ailem, bundan sonra ben ve çocuklarım olacak" dedi. Bunun üzerine Pelin de "O kadar emin olma, Ferit'in çocuğu olabilseydi ben bu zamana kadar hamile kalmaz mıydım sence?" dedi.

Bu sözler üzerine "Sen Ferit'i bile isteye kandırdın değil mi?" diyen Seyran, Pelin'in boğazına yapışıp "Hayatımızdan çıkmazsan seni bitiririm. Ferit'e zaten güvenmiştim, teyit ettiğin için teşekkür ederim" dedi.

Düğün hazırlıkları sonrası yalıda nikah töreni yapıldı. Halis ile Hattuç evlendikten sonra odasına çıkan Seyran-Ferit çiftinden Seyran, Pelin'e gittiğini söyledi ve "O gece bir şey yaşamadığınızı ağzından kaçırdı Ferit" dedi.

"SENİ ÇOK SEVİYORUM ANTEP FISTIĞI"

Ardından Ferit de alyanslarını getirdi ve "Bu yüzükleri tekrar takmak için en doğru zamanı bekliyordum. Şu an en doğru zaman. İyi ki o Vakkas Usta'da karşıma çıkmışsın Antep fıstığı. Seni çok seviyorum. Bir daha hiç çıkarmayalım olur mu?" dedi.

KORHAN AİLESİNİ ŞAŞIRTAN TEHDİT

İkili, Halis Korhan ile Hattuç'u merak edip aşağıya inip kapıyı dinlerken; Hatice'nin çığlıklarıyla içeri girdiler. Elleri kan içinde olan Hatice ağlarken; Ferit içeri koştu.

Dedesini sapasağlam ayakta gören Ferit, yataktaki kanlı koç başını gördü. Halis Korhan'ın uzattığı kağıdı alan Ferit, "Evliliğiniz hayırlı olsun. Kurbanınızı kestik, gerisi evlatlarınızın, torunlarınızın başına..." notuyla şoke oldu.

Seyran ile Ferit'in aşk dolu hallerine ve Halis ile Hattuç'a düğün sonrası yapılan kötü sürprize yorum yağdı.

"Böyle düğün hediyesi mi olur?"

"Kurban işi Akın'ın başının altından çıktı kesin"

"Düşman çok büyük"

"Şanlılar ile Korhanlar güçlerini birleştirmeli"

"Seyran ile Ferit için yeni bir dönem başlıyor"

"Yalıdaki hain kim?"

"Ferit de Seyran'ı aldatmadığını öğrendi"

"Ferit, Seyran'la alyanslarını takmak için aklanmayı beklemişti"

"Akın'ın intikam planı başladı".

KAYNAK: NTV

 

Yalı Çapkını'nda düğün gecesi korkunç sürpriz! "Yalıdaki hain kim?"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.