Şanlıurfa’da olaylı seçim! Çok sayıda yaralı var

Bugün sandık başına giden Şanlıurfa’da olaylar bitmek bilmiyor. Özellikle muhtarlık seçimlerinden dolayı kentin farklı bölgelerinden kavga ve tartışma görüntüleri geliyor. Şehir merkezi ve ilçelerde çıkan olaylarda şu ana kadar toplamda 21 kişi yaralandı.

5

Şanlıurfa'da sabah saat 7.00'de başlayan oy kullanma işlemi tamamlanmasına çok kısa bir zaman kaldı. Ancak şehrin çeşitli bölgelerinde seçimle ilgili kavga ve tartışmalar yaşanıyor.

Özellikle muhtarlık seçimlerinden dolayı Kentin birçok yerinden kavga ve tartışma görüntüleri geliyor.

Şehir merkezi ve ilçelerde yaşanan olaylarda şu ana kadar 21 kişinin yaralandığı belirlenirken olayların devam edeceği tahmin ediliyor. 

Şanlıurfa’da şu ana kadar yaşanan kavga olayları şöyle:

 

BLOK OY İDDİASI SONRASI KAVGA

İlk olay sabah saatlerinde Halfeti’de yaşanan blok oy kullanma iddiasından sonra yaşandı. İddiaya göre, toplu oy kullanmak isteyen şahsa itiraz eden sandık görevlisi avukat, şahıs darp edildi. Tutanak tutulan olayda tarafların kavgasını jandarma ekipleri ayırdı.

Haberin devamı için buraya tıklayın.

 

OLAYLI SEÇİM GÜNÜNDE HARRAN’DA DA OLAYLAR ÇIKTI 

Harran’da kırsal mahallede oy verme işlemleri süren yerel seçimlerde, muhtarlık yüzünden iki grup taşlı sopalı kavga etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Haberin devamı için buraya tıklayın.

 

EYYÜBİYE’DE SİLAHLI MUHTARLIK KAVGASINDA 1 YARALI 

Eyyübiye’de muhtarlık kavgası nedeniyle çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralanırken, 1 kişi de gözaltına alındı.

Haberin devamı için buraya tıklayın.

 


HALİLİYE’DE BİR ‘MUHTARLIK KAVGASI’ DAHA

Haliliye’de  oy verme işlemleri süren yerel seçimlerde, muhtarlık seçimi nedeniyle kavga çıktı. Kavga araya girenlerin sayesinde büyümeden sona erdi.

Haberin devamı için buraya tıklayın.

 

BOZOVA’DA MUHTARLIK KAVGASINDA SİLAHLAR KONUŞTU

Şanlıurfa’da muhtarlık yüzünden çıktığı iddia edilen silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Jandarma tarafları havaya ateş açarak ayırdı.

Haberin devamı için buraya tıklayın. 

EYYÜBİYE’DE TAŞLI, SOPALI BİR KAVGA DAHA! YİNE KAN AKTI

Eyyübiye’de kırsal mahallede, oy kullanımı esnasında çıkan tartışma, taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Kavgada ilk belirlemelere göre 6 kişinin yaralandığı belirlendi.

Haberin devamı için buraya tıklayın.