Seçimlerdeki başarısı, telif hakkı ihlalleri ile gölgelendi! Şanlıurfa medyasının amiral gemisi İpekyol

Şanlıurfa'nın önde gelen medya kuruluşu İpekyol Medya Grubu, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde önemli bir rol oynadı. Seçim öncesi ve sonrası gerçekleştirdiği objektif haberler, anketler, röportajlar ve kulis çalışmalarıyla seçim atmosferine damga vuran İpekyol Medya Grubu, özgün görsel ve videolarıyla da diğer medya kuruluşlarına örnek teşkil etti. Ancak, İpekyol Medya Grubu'nun bu başarısı telif hakkı ihlalleri gibi üzücü bir gelişmeyi de beraberinde getirdi. Bazı yerel medya kuruluşları ve sosyal medya hesapları, İpekyol'un hazırladığı görselleri ve videoları kaynak göstermeden kullanarak telif haklarını ihlal etti.

Seçimlerdeki başarısı, telif hakkı ihlalleri ile gölgelendi!  Şanlıurfa medyasının amiral gemisi İpekyol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Şanlıurfa’da medya sahnesinde önemli bir rol oynayan İpekyol Medya Grubu, seçim öncesi ve sonrası yaptığı tarafsız haberlerle dikkatleri üzerine çekti. Ancak, başarıları beraberinde telif ihlalleri gibi önemli bir konuyu da gündeme taşıdı.

SEÇİMLERE DAMGA VURDU, MEDYA KURULUŞLARINA ÖRNEK OLDU

Şanlıurfa’da medya sahnesinde önemli bir aktör olan Gazete İpekyol, 31 Mart Yerel Seçimleri'nde gerçekleştirdiği objektif haberlerle büyük ilgi gördü. Ancak, İpekyol Medya Grubu'nun bu başarısı telif hakkı ihlalleri gibi üzücü bir gelişmeyi de beraberinde getirdi. 

İpekyol Medya Grubu seçim öncesinde gerçekleştirdiği anket çalışmaları, röportajlar ve kulis haberleriyle seçim atmosferine damga vurdu. 

İpekyol Medya Haber merkezine ulaşan tüm aday ve partilere yer verdi. Olay, anket ve röportajları objektif aktardı.

TELİF HAKKI İHLALLERİ İLE KARŞILAŞTI

Seçim akşamı özgün görseller ve detaylı çalışmalarıyla diğer medya kuruluşlarına örnek oldu. Birçok yerel medya kuruluşu, İpekyol'un hazırladığı görselleri kaynak belirtmeden kullanarak telif haklarını da ihlal etti. 

ÖZGÜN ÇALIŞMALARININ KORUNMASI KONUSUNDA KARARLI

Gazete İpekyol yetkilileri, telif haklarına saygı duyulması gerektiğini ve kendilerinin özgün çalışmalarının korunması konusunda kararlı olduklarını belirtti. Telif ihlali yapıldığı tespit edilen medya kuruluşları hakkında yasal haklarını kullanacakları da kaydedildi.

Seçimlerdeki başarısı, telif hakkı ihlalleri ile gölgelendi! Şanlıurfa medyasının amiral gemisi İpekyol

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.