“Şanlıurfa’ya seyahat planı yapmayın” Fenerbahçe’den Süper Kupa için flaş karar!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa'ya ilişkin de konuşan Koç, "Burada iki opsiyonumuz var. Biri hiç çıkmamak. İkinci opsiyonumuz U19 takımıyla çıkmak" dedi.

“Şanlıurfa’ya seyahat planı yapmayın” Fenerbahçe’den Süper Kupa için flaş karar!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.

Ülker Stadı'nda düzenlenen toplantıda açılış konuşmasının ardından sahneye gelen Koç, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa'ya hiç çıkmama veya U19 takımıyla çıkma seçeneklerini değerlendirdiklerini söyledi.

Koç, Süper Kupa maçıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Bir karar vermeliyiz, Süper Kupa maçına hiç çıkmama veya U19'la çıkma. Süper Kupa'ya çıkmazsan Türkiye Kupası ve Süper Kupa'ya katılamama. Yöneticilere 1-3 yıl hak mahrumiyeti, bizi yakalamışken bırakmazlar. Mali açıdan çok büyük bir bedeli var mı, bilmiyoruz. Geliri yok, onu biliyoruz. Bütün organizasyon için yapılan masrafları karşılamak zorundayız. Süper Kupa, 2 Nisan’a kadar Şanlıurfa’ya seyahat planı yapmayın bilet almayın demiştim. 2 Nisan gecesindeyiz. Aynı çağrıyı tekrar yapıyorum. Lütfen Şanlıurfa’ya seyahat planı yapmayın” .

“Şanlıurfa’ya seyahat planı yapmayın” Fenerbahçe’den Süper Kupa için flaş karar!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.