Rektör Güllüoğlu hastane personelleri ile iftarda bir araya geldi

Şanlıurfa Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, hastane personelleriyle iftar programında bir araya geldi.

Rektör Güllüoğlu hastane personelleri ile iftarda bir araya geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Üniversitesi Hastanesi yemekhanesinde düzenlenen iftar programına, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nun yanı sıra, Rektör Yardımcıları Tıp Fakültesi Dekanı Genel Sekreter Hastane Başhekimi Doç. Dr. İdris Kırhan ile birlikte hastane çalışanları, akademik ve idari personellerde katıldı.

Rektör Prof. Dr. Güllüoğlu, hastanede çalışan personellerin bölgeye ve şehrimize vermiş olduğu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, hoşgörünün ve paylaşmanın anlam kazandığı Ramazan ayında tutulan oruçların ve duaların kabul olması dileğinde bulundu. 

Başhekim Doç. Dr. İdris Kırhan ise iftar programında yaptığı açıklamada, hastane mensuplarının katıldığı iftar programının çalışan personelin birlik ve beraberliğinin pekiştirilmesi adına güzel bir gelenek olduğunu, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdikleri iftarın ise hastanede görevli akademik ve idari personellerin memnuniyetini arttırdığını belirtti.

Rektör Güllüoğlu hastane personelleri ile iftarda bir araya geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.