Karaköprü'de çocuklar doğa ile buluştu! Fidan dikti

Karaköprü Yüzüncü Yıl İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile birlikte Doğa Eğitimi ve Ağaçlandırma etkinliğine katıldı. Gölpınar Tabiat Parkı'nda düzenlenen etkinlikte çocuklar, doğayı ve yaban hayvanlarını yakından tanıma fırsatı buldu.

Karaköprü'de çocuklar doğa ile buluştu! Fidan dikti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karaköprü Yüzüncü Yıl İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile birlikte Doğa Eğitimi ve Ağaçlandırma etkinliğine katıldı

Etkinlik kapsamında öğrenciler, parkta bulunan yaban hayvanlarını gözlemledi ve Doğa Koruma ve Milli Parklar Şanlıurfa İl Şube Müdürlüğü personellerinden doğa ve yaban hayatı hakkında bilgiler aldı.

Daha sonra öğrenciler, parkta fidan dikimine katıldı. Kendi elleriyle fidan diken çocuklar, hem doğaya katkıda bulundular hem de çevre bilincini geliştirdiler.

Etkinlik, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 3. Bölge Müdürlüğü Şanlıurfa İl Şube Müdürlüğü, yaptığı açıklamada: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, doğayı, yaban hayvanlarını tanıtmak; çevre bilinci oluşturmak, ağaç ve orman sevgisi aşılamak amacıyla Karaköprü Yüzüncü Yıl İlkokulu öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerimiz ve velilerimizle birlikte Doğa Eğitimi ve Ağaçlandırma etkinliği yapıldı. Gölpınar Tabiat Parkında yaban hayvanlarını yakından gören çocuklarımızla daha sonra fidan dikilerek günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.” dedi.

Karaköprü'de çocuklar doğa ile buluştu! Fidan dikti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.