Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Şanlıurfa'da: "Fenerbahçe'nin A takımıyla maça çıkmasını bekliyoruz"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için Şanlıurfa'ya geldi. Özbek, “Pazar günü oynayacağımız Süper Kupa maçı için buradayız. Şanlıurfa'da oynanması çok önemli. 100. yılın Süper Kupası'nın burada oynanması önemli.” dedi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Şanlıurfa'da: "Fenerbahçe'nin A takımıyla maça çıkmasını bekliyoruz"

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için Şanlıurfa'ya geldi.

Özbek, Şanlıurfa'da oynanacak 100. Yıl Süper Kupası'nın önemini vurguladı ve Fenerbahçe'nin A takımıyla maça çıkmasını beklediklerini söyledi.

Dursun Özbek, Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa maçının gelirinin depremzedelere gideceğini açıkladı. Bu maçın bölge insanı için önemli olduğunu ve depremden sonra moral ve motivasyonlarını artıracağını söyledi.

BÖLGE İNSANININ FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİNİ İZLEMESİ ÇOK ÖNEMLİ

Özbek şunları kaydetti: 

“ Şanlıurfa daha önce ziyaret ettiğim, çok güzel bir şehir. Çok güzel insanları var. Pazar günü oynayacağımız Süper Kupa maçı için buradayız. Şanlıurfa'da oynanması çok önemli. 100. yılın Süper Kupası'nın burada oynanması önemli. 6 Şubat depremlerinden etkilenmiş bir vilayet. O yüzden ayrıca önemli. Burada depremden etkilenmiş kardeşlerimle konuşmak için erken geldim. Özellikle deprem bölgesinde insanlara dokunmak, acılarını hafifletmek için çok önemli. Burada oynayacağımız maçın geliri de depremzedelere gidecek. Bunu çok önemsiyoruz. Bölge insanının Fenerbahçe - Galatasaray derbisini izlemesi çok önemli. 

Fenerbahçeli Galatasaraylı futbolcuları bölge insanının seyretmesini çok önemsiyorum. Biz buradayız, takımım da yarın geliyor. Umarım Fenerbahçe de gelecek. Bazı şeyler duyuyorum ama bunun pek doğru olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe'nin A takımla maça çıkması; bizim beklentimiz bu. Onun dışındaki olaylar ne Türk futboluna yakışır ne 100. yıl Süper Kupası'na yakışır. Başka şekilde anılması, başka şekilde Türk futbol tarihine geçmesi doğru olmaz”.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Şanlıurfa'da: "Fenerbahçe'nin A takımıyla maça çıkmasını bekliyoruz"

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.