Pes dedirten görüntüler! 'Bekarlığa veda partisi' serisine bir yenisi daha eklendi

Sosyal medya kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte; düğün, nişan, kız isteme gibi birçok tören ve organizasyonda yaşanan ilginç anlar gündem olmaya devam ediyor. Bu durumun bir benzeri ise bekarlığa veda partisinde yaşandı. Son zamanlarda akım haline gelen ve sosyal medyada sıkça paylaşılan 'bekarlığa veda partileri'ne eklenen bu görüntüler birçok kullanıcı tarafından tepkiyle karşılandı. Yayınlanan görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündeme oturdu.

5

Sosyal medyanın birçok kullanıcı tarafından popüler olma gayreti ve gelir elde etme yolu olması amacıyla kullanılmaya başlanmasıyla birlikte gelişen sosyal medya kültürü ilginç paylaşımlarla beslenmeye devam ediyor. Birbirinden ilginç evlilik teklifleri, kız isteme merasimleri, cinsiyet öğrenme partileri gibi gündemlerin yanı sıra son dönemlerde dikkat çeken bir diğer gündem konusu ise bekarlığa ve partileri oldu. 

'Muhafazakar bekarlığa veda partisi' olarak sosyal medyada yayınlanan yeni görüntüler tepki topladı. Görüntülerde bekarlığa veda partisi olduğu anlaşılan başörtülü genç kadın ve etrafında yine başörtülü arkadaş grubu salona ellerinde maden suyu ile dans eşliğinde giriş yapıyor. Salondaki davetlilerin şaşkın bakışları altında yaşanan o anlar sosyal medyada gündem olurken, pek çok tartışmayı da beraberinde getirdi.