Eski Şanlıurfa milletvekilinden seçim mağlubiyeti değerlendirmesi

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde birçok il ve ilçede belediyelerini kaybeden AK Parti'de sular durulmuyor. Eski Şanlıurfa milletvekili de olan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, aday olabilmek için her yolu deneyenlerin, seçim mağlubiyetini ekonomiye bağlamalarını, sorumluluktan kaçmak olarak nitelendirdi.

Eski Şanlıurfa milletvekilinden seçim mağlubiyeti değerlendirmesi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Şanlıurfa milletvekili de olan AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik, partisini yerel seçimlerdeki başarısızlığının faturasının ekonomik nedenlere bağlanmasına tepki gösterdi. Yerel seçimlerdeki hüsranı ekonomik nedenlerle ilişkilendirmenin sorumluluktan kaçmak olduğunu vurgulayana Çelik, sosyal medya hesabındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Aday olabilmek için birçok yolu kendine mübah görenler, seçimi kaybettikten sonra ‘kişisel sorumluluktan kaçarak’ seçim neticesini ekonomik gerekçelere bağlayabiliyorlar. Yereldeki mağlubiyeti sadece genel siyaset ve ekonomik gelişmelere bağlamak, öncelikle yerelde yapılması gereken özeleştiriden kaçmaktır. Ayrıca 10 ay önce bütün ittifaklara rağmen Sayın Cumhurbaşkanımızın aldığı seçim zaferini görmemezlikten gelmektir”. 

Eski Şanlıurfa milletvekilinden seçim mağlubiyeti değerlendirmesi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.