Bayramda trafik canavarı can almaya devam ediyor! Tablo ağır

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bayram tatilinin 3. gününde trafik kazalarından dolayı hayatını kaybeden vatandaş sayısının 19’a yükseldiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, kalan tatil günlerinde bayram yolculuğu yapacak olan sürücüleri uyardı.

Bayramda trafik canavarı can almaya devam ediyor! Tablo ağır

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin vatandaşların güvenliği için denetimlerini sürdürdüğünü belirterek, bayram tatilinin 3. gününde trafik kazalarının bilançosunu açıkladı. 

Bayram tatilinin ilk iki gününde yani hafta sonunda 12 vatandaş hayatını kaybederken bin 996 kişi de yaralanmıştı. Tatilin 3. gününde de maalesef tablo ağır. 

8 Nisan Pazartesi günü 615 trafik kazası meydana gelirken bu kazalarda 7 vatandaş daha hayatını kaybetti. Böylelikle Türkiye genelinde bayram tatilinin ilk üç gününde yaşanan trafik kazalarından dolayı hayatını kaybedenlerin sayısı 19’a yaralıların sayısı ise 2 bin 912’ye yükseldi. 

Polis ve jandarma ekipleri tarafından denetimlerin 24 saat boyunca aralıksız gerçekleştirildiğini aktaran Bakan Yerlikaya, bayram yolculuğu yapanlara uyarıda bulunarak şu ifadeleri kullandı.

“Denetimlerimizin tek amacı var. Bayram tatiline giden vatandaşlarımızın sağ salim ailelerine kavuşması. Onlara sarılması. Lütfen aşırı hız yapmayalım.

Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. 

Yolculuklar sizleri sevdiklerinize kavuşturmak için vardır, ayırmak için değil. Lütfen aklımızdan çıkartmayalım”.

Bayramda trafik canavarı can almaya devam ediyor! Tablo ağır

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.