Flaş iddia! Bayram sonrası 4 bakan görevden alınıyor

Gazeteci Fatih Portakal, AK Parti içerisinde bayram sonrası önemli değişimlerin yaşanacağına dair çarpıcı iddialarda bulundu. Portakal, seçimde yaşanan yenilgi nedeniyle parti içerisinde görevden alınacak isimler ve kabine değişiklikleriyle ilgili detayları aktardı.

Flaş iddia! Bayram sonrası 4 bakan görevden alınıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti'nin yerel seçimler sonrası  görevlendirmelerde değişikliklere gideceğini iddia eden gazeteci Fatih Portakal, iki il başkanının görevden alınacağını şu sözlerle açıkladı:

''Gidiciler kimler? Onları size söyleyeyim isim olarak. İstanbul İl Başkanı ile Ankara İl Başkanı bayram sonrasında" görevden alınacaklar. Hakan Han Özcan ve Osman Nuri Kabaktepe. İkisi de kaybetti. Biri Ankara'da biri İstanbul'da. Bu iki isim önümüzdeki günlerde, bayram sonrasında görevden Erdoğan tarafından alınacak."

Portakal, bu açıklamasının devamında kabinede de bazı değişikliklerin yaşanacağını ileri sürerek şu ifadeleri kullandı. "3 ya da 4 bakanın da görevden alınacağı, genel başkan yardımcılarının da bir kısmının görevden alınacağı konuşuluyor. Bayram sonrasında AK Parti'de birtakım değişiklikler olacak" diye belirtti.

Flaş iddia! Bayram sonrası 4 bakan görevden alınıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.