Şanlıurfa Valisi Şıldak: Türk polisi, huzur ve güvenliğimizin sembolüdür

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında polis teşkilatının toplum düzeninin teminatı olduğunu ve huzur ile güvenliğin sembolü olduğunu vurguladı.

Şanlıurfa Valisi Şıldak: Türk polisi, huzur ve güvenliğimizin sembolüdür

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında, polis teşkilatının toplum düzeninin teminatı olduğunu ve huzur ile güvenliğin sembolü olduğunu vurgulayan Vali Şıldak, şunları kaydetti:

"Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümünü gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Huzur ve güvenliğimizin sembolü Türk Polis Teşkilatı mensuplarının Polis Haftası'nı en içten duygularımla kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum."

Vali Şıldak, ayrıca Türk Polis Teşkilatı mensuplarının Ramazan Bayramı'nı da kutlayarak, "Ülkemizin her köşesinde milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden, fedakârca görev yapan Türk Polis Teşkilatı mensuplarının Ramazan Bayramı'nı da bu vesileyle tebrik ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Mesajında vatan sevgisiyle görev yapan Türk Polisi'nin fedakârlıklarına vurgu yapan Vali Şıldak, şunları dile getirdi:

"Vatan sevgisiyle yaptığı görevi uğruna başta ailesi olmak üzere her şeyden fedakârlık edebilen Türk Polisi, her zaman emrinde olduğu milletinin yanında olmuş, vatanın bölünmez bütünlüğünü sağlamak için nice kahramanlıklar göstermiştir."

Ayrıca, Türk Polis Teşkilatı mensuplarına gösterdikleri kahramanlıklar için teşekkürlerini sunan Vali Şıldak, şehit polisleri de rahmetle andı:

"Gücünü yasalardan ve milletimizden alan Türk Polis Teşkilatı'nın mensuplarına bugüne kadar gösterdikleri kahramanlıkları için şükranlarımı sunuyor, bu uğurda can veren şehit polislerimizi rahmetle anıyorum."

Son olarak, Şanlıurfa'da görev yapan Emniyet mensupları başta olmak üzere tüm Türk Polis Teşkilatı'nın Polis Haftası'nı kutlayan Vali Şıldak, teşkilatın her bir mensubuna sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diledi.

 

Şanlıurfa Valisi Şıldak: Türk polisi, huzur ve güvenliğimizin sembolüdür

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.