Kitap Vakfı’ndan tüm Şanlıurfalılara çağrı: İsrail’e ambargo eyleminde sesimizi beraber yükseltelim

İsrail’in Gazze’ye yönelik işgali ve soykırımı devam ederken, Şanlıurfa’da daha önce birçok kez İsrail’e tepki olarak eylem yapan Kitap Vakfı, yarın yine Rabia Meydanı’nda toplanarak, İsrail ile ticaretin tamamen kesilmesi ve hatta ambargo konulması için sesini yükseltecek. Kitap Vakfı Başkanı Av. Mustafa Fuad Balıkçı, seslerin daha gür bir şekilde çıkması için tüm Şanlıurfalıları bu eyleme davet etti.

Kitap Vakfı’ndan tüm Şanlıurfalılara çağrı: İsrail’e ambargo eyleminde sesimizi beraber yükseltelim

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsrail’in Gazze’de Filistin halkına yönelik saldırıları her gün artarak devam ediyor. Binlerce masum insan ve çocuğun hayatını kaybettiği bu soykırıma Şanlıurfalılardan tepkiler sürüyor. 

Daha önce İsrail’e karşı Şanlıurfa’da birçok eylem gerçekleştiren Kitap Vakfı, yarın yine Rabia Meydanı’nda toplanarak, İsrail ile ticaret Filistin’e ihanet diyerek ticaretin tamamen kesilmesi, hatta ambargo konulması için sesini yükseltecek.

Kitap Vakfı Başkanı Av. Mustafa Fuad Balıkçı, İsrail’e karşı yapılan bu direnişte seslerin daha gür bir şekilde çıkması için tüm Şanlıurfalıları yarın saat 14.00’de eyleme davet ederek şu ifadeleri kullandı:

“yarın saat 14.00’te Rabia Meydanı’nda Gazze'ye destek olmak, işgalci siyonist rejimin insanlığa karşı işlediği soykırım suçunu kınamak ve Türkiye’nin işgalci rejimle olan bütün ilişkilerini kesmesini haykırmak için yapacakları basın açıklamasına bütün hemşehrilerimizi ailecek bekliyoruz"

Daha önce 10 ve 14 Martta aynı içerikle yaklaşık 30 ilde eş zamanlı yaptıkları açıklamaların üçüncüsünü yapacaklarını, hiçbir siyasi yapıyla organik bağlarının olmadığını, önceliklerinin zulme karşı durmak olduğunu belirten vakıf başkanı bu hassasiyete sahip olan herkesi basın açıklamasına beklediklerini dile getirdi.

Kitap Vakfı’ndan tüm Şanlıurfalılara çağrı: İsrail’e ambargo eyleminde sesimizi beraber yükseltelim

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.