AVM'de bıçaklı saldırı: 5 kişi hayatını kaybetti

Avustralya'nın Sydney şehrinden AVM'de düzenlenen bıçaklı saldırının detayları belli oldu. Yaşanan olayda 5 kişi hayatını kaybetti. Saldırgan ise polis tarafından vurularak öldürüldü.

AVM'de bıçaklı saldırı: 5 kişi hayatını kaybetti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avustralya'nın Sydney kentinde bir AVM' içerisinde yaşanan bıçaklı saldırıda ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre ,emniyet yetkilileri Sydney'in doğusundaki Westfield Bondi Junction alışveriş merkezine yerel saatle 16.00 civarında çok sayıda kişinin bıçaklandığı ihbarıyla acil durum ekiplerinin çağrıldığını belirtti.

 

YARALILAR ARASINDA BEBEKTE VAR

Yeni Güney Galler ambulans yetkilileri, tarafından yapılan açıklamaya göre aralarında 9 aylık bir bebeğin de bulunduğu bıçakla yaralanan çok sayıda kişinin hastaneye kaldırıldığını belirtildi..

 

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Emniyet yetkilisi Anthony Cooke, düzenlediği basın toplantısında, Sydney'de yaşanan AVM saldırısın hakkında detayları paylaştı. Yapılan bıçaklı saldırı sonucunda 5 kişinin hayatını kaybettiği çok sayıda kişinin  hastaneye kaldırıldığı duyuruldu.

 

Emniyet yetkilisi Anthony Cooke, saldırıda yaralanan kişilerin bazılarının durumlarının ağır olduğunu açıkladı. Cooke, ilk belirlemelere göre  AVM saldırısını gerçekleştiren saldırganın tek başına olduğu ve suç ortağının olmadığını belirtti. Cooke, saldırganın ölmesi nedeniyle herhangi bir tehdit bulunmadığını kaydetti.

 

POLİS MEMURUNUDA BIÇAKLA YARALADI

Komiser Cooke, yaptığı konuşmasından saldırı hakkında detayları paylaşırken, saldırganın yerel saatle 15.10 civarı girdiği alışveriş merkezinden kısa süreliğine çıktığını, 10 dakika sonra yeniden AVM'ye dönerek 9 kişiye saldırdığının altını çizdi.

 

AVM saldırısı gerçekleşirken alışveriş merkezinde bulunan bir polisin saldırgana arkadan yaklaştığını ancak ateş etmeden önce saldırgan tarafından bıçakla yaralandığını söyledi.

AVM'de bıçaklı saldırı: 5 kişi hayatını kaybetti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.