Bahar'ın yeni fragmanı yayınlandı

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'ın 9'uncu bölüm tanıtımı yayınlandı.

Bahar'ın yeni fragmanı yayınlandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala




Show TV’nin MF Yapım imzalı, fenomen dizisi 'Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?'ın 9'uncu bölüm tanıtımı yayınlandı.

Peran Vakfı Bağış Gecesi’nde hastanedeki herkesin bir araya geldiği tanıtımda Bahar’ın sahneye çıkıp şarkı söylediği anlar dikkat çekti. İyileşip ayağa kalkan Rengin, Timur’a Bahar’ın artık her şeyi öğrenme vaktinin geldiğini söylerken, köşeye sıkışan Timur’un ne karar vereceği merak konusu oluyor.

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmen koltuğunda yer aldığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı dizinin kadrosunda; Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor.

‘BAHAR: UYANMAYA HAZIR MISIN?’IN SEKİZİNCİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Parla, Selim’in söylediklerine inanmasa da konuşmak için annesini aradı ve Rengin’in kaza haberiyle şok oldu. Hastanede Timur’un Rengin için olan endişesini gören Bahar, ikilinin ilişkisinden iyice şüphelendi ve Timur’la yüzleşti. Timur, manipülatif sözleriyle onu ikna etmeye çalışsa da Bahar’ın şüphelerini dindirmeyi başaramadı.

Hem Selim’in verdiği haberle hem de annesinin geçirdiği kazayla yıkılan Parla’ya, Bahar ve Evren destek oldu. Evren, Parla’yla bağ kurarken kendi geçmişini de hatırladı. Yavuzoğlu ailesiyle bir hesabı olan Evren, Timur ve Rengin ilişkisinden duyduğu şüpheleri Çağla’yla paylaştı ve “Bahar’ı da mahvetmelerine izin vermeyeceğim!” dedi.

Parla’ya moral olsun diye birlikte grafiti yapmaya giden Bahar, Evren ve Umay; keyifli geçen bir günün ardından eve döndüklerinde, onları sinirden küplere binen Timur karşıladı.

Günlerdir aralarında soğuk rüzgarlar esen Bahar ve Timur karşı karşıya gelirken; Timur, nihayet Bahar’ı kıskandığını itiraf etti.

Yıllar sonra Yavuzoğlu ailesinin evine ayak basan Evren’in geçmişindeki sır perdesi de aralandı ve bu aileyle olan ilişkisine dair ilk ipuçları verildi.

Herkes Rengin’in ameliyattan sonra uyanmasına sevinirken; Parla, babası Can’ın Amerika’dan dönmesiyle çifte mutluluk yaşadı. Rengin’in odada yalnız kalmasını fırsat bilen Timur, onu bir daha asla yalnız bırakmayacağını söyleyip kucakladığı anda odaya doktor önlüklü biri girdi.

Timur ve Rengin’i kimin yakaladığı ise ekran başındaki izleyiciler için büyük merak konusu oldu…

Bahar'ın yeni fragmanı yayınlandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.