Başvurular sona eriyor! Şanlıurfa’yı temsil etmek isteyenler dikkat

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü aralarında Şanlıurfa’nın da yer aldığı 81 ilde başvuruların bugün sona ereceğini duyurdu. 12 - 21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan etkinliğe katılmak isteyen gençler başvuruya davet edildi.

Başvurular sona eriyor! Şanlıurfa’yı temsil etmek isteyenler dikkat

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada Şanlıurfa dahil 81 ilden 12 - 21 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Milli Mücadele: Bitmeyen Yolculuğu etkinlik ve programlarına katılmak isteyen gençler başvuruya davet edildi.

18-25 yaş aralığında olan gençler başvurabilecek.

 

ŞANLIURFA’YI TEMSİL EDECEK GENÇLER ARANIYOR!

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada "Temsilci Genç, üniversitelerin ön lisans, lisans veya lisansüstü programlarında okuyan, temsil yeteneği olan, gençlik çalışmalarına aktif katılım sağlayan, sportif, kültürel ve sosyal etkinliklerde aktif rol alabilecek, çevresine örnek olabilecek, milli ve manevi değerlere saygılı, istiklal mücadelesi ruhunu yaşayıp yaşatabilecek, toplumla bütünleşmiş, 18-25 yaş aralığında yer alan gençleri ifade etmektedir. Ülkemizin her bir ilinden ve yurtdışından gençlerimizin yoğun yaşadığı ülkelerden bir bay ve bir bayanın katılımıyla oluşan temsilci gençler Gençlik Haftasında devlet erkânını ziyaret etmek, Gençlik Haftası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenecek resmi tören ve programlara katılmak ve ayrıca gerçekleştirilecek ‘Milli Mücadele: Bitmeyen Yolculuk’ programıyla tarihi ve kültürel zenginliklerimizi de yerinde görüp milli mücadele ruhunu yerinde müşahede etme fırsatı bulacaktır" denilerek 18-25 arası gençlerin başvurularının kabul edileceği açıklandı.

Söz konusu başvuru işlemleri bakanlığın resmi internet sitesi Temsilci Genç Başvuru ekranı üzerinden bugün itibaryla sona erecek. Başvurusu kabul edilen üniversiteli gençler okullarında idari izinli sayılacak ve yok yazılmayacak.

Detaylı bilgi için tıklayınız

Başvurular sona eriyor! Şanlıurfa’yı temsil etmek isteyenler dikkat

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.