Beyin kanaması geçiren Nuri Alço'dan haber var!

Beyin kanaması geçiren Nuri Alço'dan haber var! Geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçirmiş ve sevenlerini epey üzmüştü! Nuri Alço'dan güzel haber nihayet geldi. Burcu Alço, eşinin sağlık durumunu aktardı! "Varlığına, aldığın her nefese şükürler olsun. Bir kez daha binlerce kez daha iyi ki Nuri'm..."

Beyin kanaması geçiren Nuri Alço'dan haber var!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Yeşilçam'ın yaşayan en ünlü oyuncularından Nuri Alço, geçtiğimiz haftalarda Eskişehir'deki evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Yapılan ilk müdahalenin ardından 73 yaşındaki sanatçının beyin kanaması geçirdiği belirlendi.

Bir süre Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda kalan oyuncu, normal odaya nakledildi, müjdeli haber . 12 gün tedavi gören Nuri Alço'dan haber geldi. Sanatçının eşi Burcu Alço, bir mesajla oyuncunun yarın taburcu olacağını duyurdu.

'ALLAH'A ŞÜKÜR EDİYORUM'

Burcu Alço yaptığı açıklamada; "Bu zorlu süreçte yanımızda olan, destek olan herkese ne kadar teşekkür etsem azdır... Yarın taburcu oluyorum. 'Seni eve götüreceğim' dedim aşkım." Seni çok seviyorum... Varlığın için ve aldığım her nefes için teşekkür ederim. Bir kez daha, bin kat daha iyi Nurini..." dedi.

Kaynak: ABC 

Beyin kanaması geçiren Nuri Alço'dan haber var!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.