Şanlıurfa'da tarihi ve turistik mekanların güvenliği güçleniyor

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve bağlı birimlerindeki hizmet binaları, protokol girişi, nizamiye ve çevre güvenliğinin sağlanmasına ilişkin koruma ve güvenlik hizmetlerini yürüten Özel Güvenlik Görevlilerine yönelik eğitim programı düzenledi. Eğitim programı, Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi Toplantı Salonunda gerçekleşti.

5

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve bağlı birimlerindeki hizmet binaları, protokol girişi, nizamiye ve çevre güvenliğinin sağlanmasına ilişkin koruma ve güvenlik hizmetlerini yürüten Özel Güvenlik Görevlilerine yönelik eğitim programı düzenledi.

Eğitim programında, özel güvenlik hukuku, genel kollukla ilişkiler, kaan, etkili iletişim, stres yönetimi ve öfke kontrolü, şüpheli kişi, paket ve araçlara karşı yaklaşım tarzı konularında teorik ve uygulamalı bilgiler verildi.

📍Şanlıurfa Arkeoloji Müzesi Toplantı Salonunu

İl Emniyet Müdürlüğümüzce, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve bağlı birimlerindeki hizmet binaları, protokol girişi, nizamiye ve çevre güvenliğinin sağlanmasına ilişkin koruma ve güvenlik hizmetlerini yürüten Özel Güvenlik… pic.twitter.com/hAbA9FvtRX

— Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü (@SanliurfaEmnMd) April 20, 2024