Erdoğan neşteri vuruyor! AK Parti’de 5 isimle ilgili flaş iddia

Gazeteci İsmail Saymaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim sonrası AK Parti’de görevden alacağı beş ismi belirlediğini yazdı. İşte o dikkat çeken isimler...

Erdoğan neşteri vuruyor! AK Parti’de 5 isimle ilgili flaş iddia

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazeteci İsmail Saymaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim sonrası AK Parti’de görevden alacağı beş ismi yazdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MKYK’da kurmaylarıyla son seçimi masaya yatırdı. İsmail Saymaz, partideki üst düzey isimlerden Hayati Yazıcı, Ali İhsan Yavuz, Yusuf Ziya Yılmaz, Erkan Kandemir ve Fatih Şahin’in görevden alınacağını iddia etti.

Saymaz, görevden alımlar için tarihin henüz belli olmadığını da ifade etti.

Yine Saymaz’ın aktardığına göre Erdoğan, toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı hastane randevularıyla ilgili eleştirdi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a da ekonomideki sorunların bir an önce çözülmesi için talimat verdi.

İsmail Saymaz’ın yazısı şöyle:

“Erdoğan, toplantıda, “MYK’mızda nasıl bir yol yürüyeceğimizi gözden geçirip bir karar vereceğiz" dedi.

Erdoğan, tarih vermedi.

Ancak MKYK üyeleri, kadro değişikliğinin yakın bir zamanda olacağını düşünüyor.

Kimlerin kadro dışı bırakılacağı, kimlerin devam edeceği kestirilemese de Hayati Yazıcı, Ali İhsan Yavuz, Yusuf Ziya Yılmaz, Erkan Kandemir ve Fatih Şahin’in tırpandan payını alabileceği konuşuluyor.

 

FAHRETTİN KOCA’YI SERT ELEŞTİRDİ

Erdoğan, toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı sert bir şekilde eleştirdi. Koca’ya dönerek, “Randevularla alakalı şikayetler var. Sorunu seninle çok ciddi ele alacağız ve gerekeni yapacağız” dedi.

Erdoğan, Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a da “Çarşı pazar ve fiyat artışı meselesinin üzerine çok sert gideceğiz” dedi.

AK Partili yetkililer partide köklü bir değişim gerektiğini ifade ediyor. “Sadece üç beş birimle toparlanacak iş değil. Bu genel bir iklim. CHP kaybetseydi tek başına yerel yönetimler başkanı mı suçluydu?” diyorlar.

Bu arada, Monako Yat Kulübü’nde ıstakoz ve Maldivler’de tatil AK Parti’de gündem olmayı sürdürüyor. AK Partili yetkili “Herkes onu konuşuyor. Sahici olmayan hiçbir kimseyi siyasete almamalısınız. Siyaset sahici insanların işi” diyerek, İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’yı eleştiriyor.

Benim gördüğüm, AK Parti’ye siyasetsizlik havası hakim. Bu yüzden AK Parti, içerisinden etkili aktör çıkaramıyor. Ya Murat Kurum gibi bürokratlarla ya da Şebnem Bursalı gibi AK Parti dışından figürlerle yürümek zorunda kalıyor.

AK Parti, aktör çıkaramadığı gibi…

Siyasi tutum da alamıyor.”

Erdoğan neşteri vuruyor! AK Parti’de 5 isimle ilgili flaş iddia

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.