Şanlıurfa’da yeni genel müdür kayıtsız kalmadı

Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan sosyal tesislerden GAP Sukay'da bakımsızlık dikkat çekiyor. Otların ve dikenlerin insan boyuna ulaştığı tesisin fotoğraflarının sosyal medyada paylaşılması üzerine Beltur AŞ Genel Müdürü Vedat Doğar, kısa sürede park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerinin gelerek temizlik çalışması yapacağını kaydetti.

Şanlıurfa’da yeni genel müdür kayıtsız kalmadı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa'ya kazandırılan birçok sosyal tesis arasında Güneydoğu'da bir ilk olma özelliğine sahip GAP Sukay tesisleri son dönemde bakımsızlığıyla dikkat çekiyor. 

Özellikle hafta sonları ailelerin uğrak yerlerinden olan tesisteki otlar ve dikenler her tarafı kaplamış durumda. İnsan boyuna ulaşan otlar çevre kirliliği oluşturuyor.

Bu görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. 

Bir kullanıcının “Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri Urfa’nın cazibe merkezi SUKAY tesisleri can çekişiyor. Bir an önce el atılmalı bu güzide mekana. Her tarafı diken bürümüş. Eski yönetim maalesef burayı gözden çıkarmış” ifadelerini kullanarak yaptığı paylaşım Beltur AŞ’nin yeni genel müdürü Vedat Doğar’ın dikkatini çekti. 

VEDAT DOĞAR 

İhmalin affedilemeyeceğini belirten Doğar, çarşamba gününe kadar Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerini tesislerde temizlik çalışması yapacağını kaydetti. 

Şanlıurfa’da yeni genel müdür kayıtsız kalmadı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.