Gazetecilere yeşil pasaport mu geliyor ? TBMM gündemine taşınacak

MHP, 15 yıl mesleki kıdemi bulunan basın mensuplarının da yeşil pasaport alabilmeleri için TBMM’ye kanun teklifi sundu. Teklifi MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir imzasıyla Meclis Başkanlığı'na sunuldu.

Gazetecilere yeşil pasaport mu geliyor ? TBMM gündemine taşınacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz aylarda MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, terör suçlarına bulaşmamış ve 15 yıl mesleki kıdemi bulunan basın mensuplarına hususi damgalı (yeşil) pasaport verilmesine yönelik kanun teklifini, TBMM Başkanlığı'na sunmuştu. Konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Gazetecilere yeşil pasaport verilmesi için gazeteci Oral Çalışırlar Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş'la bir görüşme yaptı.  Gazeteci Oral Çalışırlar, Numan Kurtulmuş'un önümüzdeki haftadan itibaren bu konuyu gündem alacağını, siyasi parti gruplarıyla görüşeceğini ve yeşil pasaport konusuna  destek verdiğini kaydetti.

Bununla beraber önümüzdeki günlerde konuyla ilgili yeşil pasaport konusu meclise gelecek ve gazetecilerin ihtiyacı olan yeşil pasaport kanunlaşarak yürürlüğe girecek.

 

Gazetecilere yeşil pasaport mu geliyor ? TBMM gündemine taşınacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.