Şanlıurfa’da emlak sektöründekiler imar durumu sorgulaması yapamıyor

Şanlıurfa’da emlak sektöründekilerin sık kullandığı Büyükşehir Belediyesinin internetteki imar durumu sorgulama sayfasının çalışmamasının sebebi belli oldu. Haftalardır erimişin sağlamadığı sitenin bildirilen güvenlik açığı nedeniyle erişime kapatıldığı öğrenildi.

Şanlıurfa’da emlak sektöründekiler imar durumu sorgulaması yapamıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala








İmar durumu sorgulaması, belediye binalarına gidilerek yapılabileceği gibi, internet üzerinden belediyelerin ilgili siteleri ile de rahatlıkla gerçekleştirilebiliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince de e-Belediye hizmetleri kent rehberi bölümünde “imar bilgisi” vatandaşların kullanımındaydı. 

Yatırım amaçlı ya da konut-ticari iş yeri yapmak için arsa alan kişiler, arsanın mevcut imar durumuyla ilgili bilgiye bu siteden edinebiliyordu.

Ancak sitenin bir süredir erişime kapalı olduğu öğrenildi. 

Kentte uzun yıllardır emlak sektöründe yer alan Kaytan Group’un sahibi Halil Kaytan da haftalardır büyükşehirin sitesine erişilemediğini kaydetti. Kaytan, yetkililerin bir an önce sorunu çözmesini istedi. 

Belediye yetkililerinden alınan bilgiye göre, söz konusu sitenin bildirilen güvenlik açığı nedeniyle bir süredir erişime kapılı olduğu öğrenildi.

Şanlıurfa’da emlak sektöründekiler imar durumu sorgulaması yapamıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.