Hatay’da yaraları sardı: Şanlıurfalı kaymakamın görev yeri belli oldu!

6 Şubat depremlerinin en fazla etkilediği Hatay’ın Samandağ ilçesine yaraların sarılması ve depremin izlerinin silinmesi için koordinatör kaymakam olarak atanan Şanlıurfalı Kaymakam İbrahim Ergin, 10 ay süren görev süresinin ardından Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine kaymakam olarak atandı.

5

6 Şubat’da meydana gelen depremlerde ve Hatay'ı da büyük ölçüde etkileyen depremlerin ardından bölgenin yaralarının sarılması ve depremin izlerinin silinmesi için önemli bir görev üstlenen Şanlıurfalı Kaymakam İbrahim Ergin, 10 ay süren Samandağ koordinatör kaymakamlığı görevini başarıyla tamamladı.  Ergin, Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine Kaymakam olarak atandı.

Zorlu görev süresi boyunca Samandağ'da büyük başarılar elde eden Ergin, kısa sürede bölge halkının sevgisini ve saygısını kazandı. 

Samandağ'dan ayrılırken Hatay Valisi Mustafa Masatlı tarafından Başarı Belgesi ile taltif edilen Ergin, emeği ve özverisiyle Hatay halkının gönüllerinde yer edindi.

Geçmişte Gençlik ve Spor Bakanlığı'nda da uzman olarak görev alan Ergin, şimdi Karakeçili'de yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor.