Karaköprü’de temizlik seferberliği

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü’de geniş kapsamlı bir temizlik seferberliği başlatacaklarını belirtti.

5

Karaköprü Belediyesi ilçedeki temizlik çalışmalarını sürdürüyor. 

 

ÇİFTÇİ: KARAKÖPRÜ’DE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ BAŞLIYOR

Karaköprü’de temizlik seferberliği başlattıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, “Dönem olarak bahar dönemindeyiz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzde bir takım toplantılar yaptık. Önümüzdeki günlerde Karaköprü’müzün temizliği için ciddi anlamda bir temizlik kampanyası başlatacağız. Her mahallemizde, caddelerde, sokaklarda ve tüm kaldırımlarda büyük bir temizlik atağı getireceğiz. Temizlik imandandır anlayışı ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Temizliği korumakta en büyük iş Karaköprülü hemşehrilerimizindir.  Hemşehrilerimiz kentimizi temiz tutarsa bizlerde yerel yöneticiler olarak buraya harcayacağımız kaynakları yine vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltecek farklı projelerde kullanırız.”

 

“ÇÖPLERİMİZİ POŞETLEYEREK ÇÖP KUTULARINA ATALIM”

“Temiz bir Karaköprü’yü el birliği ile gelecek nesillerimize emanet etmek için duyarlı olmalıyız” diyen Başkan Nihat Çiftçi, “Karaköprü’müzün mesire alanı, parklar ve tüm sokaklarımızda çöp kutularımız var. Hemşehrilerimizden çöplerimizi poşetleyerek çöp kutularına atarak bunu ailemize çocuklarımıza öğretmeyi rica ediyoruz. Vatandaşlarımız sokaklarımızı temiz tutarlarsa bizlerde tüm sokaklarımızı tertemiz pırıl pırıl yaparız” şeklinde konuştu.