İş arayanlar dikkat: THY tecrübesiz kabin memuru alacak!

THY, genişleyen filosu ve artan uçuş ağına destek olacak yeni kabin memurları alımı için ilan yayınladı. En az lise mezunu adaylar arasından seçilecek olan yeni kabin memurları, THY'nin prestijli Uçuş Akademisi'nde eğitim alacaklar.

5

Türk Hava Yolları (THY) "Take-Off Kabin" adlı yeni ilanına göre, 1 Ocak 1982 ile 31 Aralık 2004 tarihleri arasında doğmuş olan en az lise mezunu ve iyi derecede İngilizce bilen adaylar başvuru yapabilecek. Başvuruda bulunan adaylar için; kadınlar için 160-180 cm. arası, erkekler için 170-190 cm arası boya sahip ve dövme, piercing, yara/yanık/leke benzeri kalıcı iz bulunmaması gerekiyor. Başvurular, THY'nin resmi kariyer portalı "kariyer.thy.com" üzerinden alınacak. Adayların değerlendirme süreçlerinden başarıyla geçmeleri durumunda, İstanbul-Florya'daki THY Uçuş Akademisi'nde 2 aylık bir eğitim programına katılmaları gerekecek.

Oda Tv’de yer alan habere göre eğitim süreci, adaylara havacılık sektörünün incelikleri ve kabin memurluğunun gerektirdiği beceriler konusunda yoğun bir hazırlık sunacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar, THY bünyesinde kabin memuru olarak göreve başlayacaklar. Bu süreç, adaylara kariyerlerinde uluslararası bir uçuş deneyimi kazanma fırsatı sunacak.

KABİN MEMURU ADAYI DEĞERLENDİRME SÜREÇLERİ

Online İngilizce TestiOnline Belge Kontrolüİngilizce Mülakatı (Yüz yüze ve/veya online video olarak uygulanabilir.)Online Envanter UygulamasıDövme/Yara izi Kontrolü ve Boy-Kilo ÖlçümüKurul Mülakatı

Türk Hava Yolları'nın yeni kabin memuru alımı, havacılık sektöründe kariyer yapmak isteyen adaylar için fırsat sunuyor. Adaylar ayrıca başvuru şartlarında bulunan fiziksel ve sağlık koşullarına THY'nin "kariyer.thy.com" adresi üzerinden ulaşılabilir.