Şanlıurfalı Judocular Ordu'da tarih yazdı! 7 madalya ile dönüş!

Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası 3-5 Mayıs tarihlerinde Ordu'da yapıldı. Şampiyonada Şanlıurfa'yı temsil eden judocular fırtına gibi eserek 7 madalya ile büyük bir başarıya imza attılar.

Şanlıurfalı Judocular Ordu'da tarih yazdı! 7 madalya ile dönüş!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Judo Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası 3-5 Mayıs tarihlerinde Ordu’da yapıldı. 

Şanlıurfalı judoculardan 42 kilo Süleyman Kolay Türkiye Şampiyonu olurken, 46 kilo Muhammed Yavuz da Türkiye Şampiyonluğu sevincini yaşadı. 42 Kilo Muhammed Coşkun Bulut ve 46 kilo Abdülbaki Polat ise Türkiye ikincisi olarak gümüş madalya kazandılar. 55 kilo Muhammed Bulut, 60 kilo Ferhat Deniz ve 66 kilo Hüseyin Musri ise Türkiye üçüncüsü olarak bronz madalya kazanan isimler arasında yer aldılar. 38 kilo Osman Gülgeç ise Türkiye beşinciliğiyle turnuvayı tamamladı.

Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Türkiye Judo Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilcisi Mücahid Delioğlu şu ifadeleri kullandı:

“ 69 ilden 1138 sporcunun katıldığı Şampiyonadan Şanlıurfa’mıza yedi madalya ile dönmüş olmanın gururunu yaşıyoruz. Şanlıurfa Judo ailesi olarak Ordu’da Türkiye’nin en başarılı alt yapısına sahip olduğumuzu ve en iyisi olduğumuzu birkez daha ispatlamış olduğumuz için mutluyuz. Sporcularımız Haziran ayında yapılacak olan Balkan Şampiyonasında ve Avrupa Kupasında Ülkemizi temsil edeceklerdir. Sporcularımızı ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Her zaman söylediğimiz gibi Şanlıurfa’lı gençlerimize imkan verildikçe başaramayacakları hiçbir şey yoktur inşallah. Buradan Şanlıurfa Judo ailemize desteklerinden dolayı Haliliye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Canpolat, Eyyübiye Belediye Başkanımız Sn. Mehmet Kuş, Türkiye Judo Federasyonu Başkanımız Sn. Sezer Huysuz ve Türkiye Judo Federasyonu Başkan Danışmanı Sn. Ali İhsan Delioğlu’na çok teşekkür ediyorum”.

Şanlıurfalı Judocular Ordu'da tarih yazdı! 7 madalya ile dönüş!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.