Barzani Yardım Vakfı Şanlıurfa ve diğer illerde yardımlarına devam ediyor

Türkiye temsilciliğini Süleyman Şeyhnebi’nin yaptığı Barzani Yardım Vakfı, Şanlıurfa dahil birçok ilde yardımlarına devam ediyor. Her ay düzenli olarak yardıma muhtaç olduğu belirlenen ailelere gıda ve giyim başta olmak üzere birçok ürünün dağıtımı yapılıyor.

Barzani Yardım Vakfı Şanlıurfa ve diğer illerde yardımlarına devam ediyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Irak Kürt Bölgesel Yönetiminde faaliyet yürüten ve Türkiye temsilciliğini Süleyman Şeyhnebi’nin yaptığı Barzani Yardım Vakfı, Şanlıurfa dahil birçok ilde yardımlarına devam ediyor. 

Daha Önce de 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin ardından iş makineleriyle destek veren vakıf, depremin ardından mağdur olan vatandaşlar için de gıda ve erzak kolileri dağıtmışlardı. 

Vakıf bünyesinde çalışan gönüllüler, her ay düzenli olarak yardıma muhtaç olduğu belirlenen ailelere, ihtiyaca göre, soba, battaniye, soğutucu, temizlik malzemesi, giyim malzemesi, çocuk bezi, çocuk maması, tekerlekli sandalye, halı ve sağlık malzemeleri gibi ürünlerin dağıtımını yapıyor. 

Barzani Yardım Vakfı, Şanlıurfa ve diğer illerde ihtiyaç sahibi aileler için yapılan yardımların devam edeceğini bildirdi.

Barzani Yardım Vakfı Şanlıurfa ve diğer illerde yardımlarına devam ediyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.