Bakan Koca tarih verdi! MHRS’de yeni dönem başlıyor

MHRS’de gerçekleştirilecek yeni düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 9 Mayıs Perşembe günü basın toplantısı yapılacağını, toplantının ardından düzenlemenin ayrıntılarını kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu.

Bakan Koca tarih verdi! MHRS’de yeni dönem başlıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yapılacak olan yeni düzenlemeye ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrasında açıklama yapan Bakan Koca, MHRS’de yapılacak düzenlemelerin önemine vurgu yaparak, 9 Mayıs Perşembe günü tüm basın mensuplarını kapsamlı bir değerlendirme toplantısına davet etti.

Sağlık sistemini ve yönetimin koordinasyonunu ilgilendiren adımları bu toplantıda açıklayacaklarını belirten Koca şu ifadeleri kullandı:

"Bu perşembe tüm basın mensuplarımızı bekliyoruz. Kapsamlı bir değerlendirme yapacağız. Sağlık sistemimizi ve sağlık yönetiminin koordinasyonu konusunda tüm adımları birinci elden duyacaksınız. Bugüne kadar olduğu gibi vatandaşımızı en açık ve şeffaf şekilde bilgilendireceğiz."

Bakan Koca tarih verdi! MHRS’de yeni dönem başlıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.