Başkan Çiftçi: Festival Şanlıurfa’ya renk katacak

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi Şanlıurfa’da başlayan Kültür Yolu Festivali tanıtım programına katılırken, 10 gün sürecek festivalin Şanlıurfa’ya ayrı bir hava getireceğini ve renk katacağını ifade etti.

Başkan Çiftçi: Festival Şanlıurfa’ya renk katacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- 25 Mayıs - 2 Haziran tarihleri arasında Şanlıurfa’da gerçekleştirilecek olan Kültür Yolu festivalinin tanıtım toplantısı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla Şanlıurfa Arkeoloji Müzesinde gerçekleştirildi.

Tanıtım toplantısına katılan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bakan Ersoy ve il protokolü ile birlikte açılan ‘Kaçış Yok’ sergisini gezdi. Festivalle ilgili bir açıklama yapan Başkan Nihat Çiftçi gerek kültürel gerekse tanıtım anlamında festivalin Şanlıurfa’ya önemli katkıları olacağını belirterek, “Müzik, gastronomi, sanat, tiyatro ve kültürel anlamda tüm unsurları kapsayan çok güzel bir festival olacağını düşünüyorum. Bu projeyi Karaköprü Belediyesi olarak destekliyoruz ve bu projenin bazı ayakları Şanlıurfa’da olacak. Şanlıurfalı hemşerilerimizin bu festivale coşkulu bir şekilde katılım göstermesini rica ediyorum çünkü Şanlıurfa’nın bir hava değişimine ihtiyacı var. 

‘KARAKÖPRÜ’DE DÜNYA BEBEKLERİ SERGİSİ AÇILACAK’

Yarın festival kapsamında Karaköprü’de Oyun ve Oyuncak Müzemizde bir sergi açılışı olacaktır, tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum. Bizler ev sahipliğimizi en güzel şekilde yapacağız. Çocuklarımıza önem veriyoruz, Karaköprü bir çocuk müzesine döndü ve bu festivalin bir ayağının ilçemizde olması bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

Kültür Yolu Festivali kapsamında 26 Mayıs Pazar günü Karaköprü’de Oyun ve Oyuncak Müzesinde saat 14.00’te Hâkime Meltem Dağaşan'ın 'Geleneksel Kıyafetli Dünya Bebekleri Sergisi' açılışı gerçekleşecek.

 

 

Başkan Çiftçi: Festival Şanlıurfa’ya renk katacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.