Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. (DEDAŞ), 26 Ocak’ta Şanlıurfa’nın 4 ilçesinde planlı bakım ve tadilat çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. Kesinti Haliliye, Harran, Hilvan ve Siverek ilçelerindeki belirli mahalleleri kapsayacak. Bu çalışmalardan toplamda 82 mahalle etkilenmiş olacak.
İşte kesinti yaşanacak ilçeler ve mahalleler:
HALİLİYE
Çekçek, Gülveren, Göktepe, Kepirli, Günbalı, Güçlü, Umut, Akçalı, Keserdede, Kahraman, Kısas, Apalı, Mamuca, Osmanbey, Çukurdoruç ve Anaz mahallelerinde 3. seviye bakım çalışmaları nedeniyle saat 09.00 ile 17.00 arasında elektrik kesintisi uygulanacak.
HARRAN
Tahılalan, Çatalhurma, Uğraklı, Kökenli, Sütlüce, Cumhuriyet, Koruklu, Akkeçi, Selahaddin Eyyubi, İbni Teymiye, Süleyman Demirel ve Küplüce mahallelerinde primer okuma ve tadilat çalışmaları nedeniyle saat 10.00 ile 12.00 saatleri arasında enerji kesintisi olacak.
HİLVAN
Kuskunlu, Aslanlı, Doğrular, Arınık, Kepirkucak, Mantarlı, Yeni, Buğur, Üçkuyu, Bölükbaşı, Başdeğirmen, Aşağıçatak, Sucuhan, Özbaş, Gölebakan ve İncirli mahallelerinde direk tipi trafo bakım çalışmaları nedeniyle saat 09.00 ile 12.00 arasında elektrik kesintisi yaşanacak.
SİVEREK
Karacadağ, Kamışlı, Gürakar, Savucak, Gaziköy, Taşhan, Çevirme, Avurtepe, Karabahçe, Eskihan, Keçikıran, Böğürtlen, Küptepe, Aşlıca, Göğerçin, Aşağıkarabahçe, Söylemez, Örgülü, Karkaşı, Güllice, İleri, Gedik, Doğukent, Çağa, Fırın, Sumaklı, Eğriçay, Bardakçı, Güzelpınar, Kulaksız, Yeniceli, Kavaklıdere, Damlıca, Güney ve Karabahçe mahallelerinde direk tipi trafo bakım çalışmaları nedeniyle saat 12.00 ile 17.00 arasında enerji kesintisi olacak.
0 Yorum