reklam alanı

Şanlıurfa’da kiracılar ev sahibi olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Şanlıurfa'da süren projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yıl sonuna kadar toplam 14 bin 735 bağımsız bölümün sahiplerine teslim edileceğini belirten Bakan Kurum, konut teslimlerinin ardından, Şanlıurfa ve deprem bölgesindeki kiracılar için sosyal konut projelerinin devreye gireceğini müjdeledi.

Şanlıurfa’da kiracılar ev sahibi olacak!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden etkilenen Şanlıurfa’da, TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan konutların teslimatları devam ediyor. Şu ana kadar 7 bin 513 konut ve iş yeri hak sahiplerine teslim edilirken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 11 ildeki çalışmaların hızla ilerlediğini vurguladı. Bakan Kurum, “Deprem bölgesini yeniden inşa etmeden durmayacağız! 11 şehirde, 174 farklı alanda 1.900 şantiyede, 182 bin çalışanla toplam 201.580 konut ve iş yerini sahiplerine teslim ettik. Yüzünü güldürmediğimiz tek bir vatandaş kalmayana kadar bu bölgeden ayrılmayacağız” dedi.

 Bakan Kurum, Şanlıurfa'da yıl sonuna kadar 12 bin 69 konut, 103 iş yeri ve 2 bin 563 köy evi olmak üzere toplamda 14 bin 735 bağımsız bölümün teslim edilmesinin planlandığını açıkladı.

BAKAN MÜJDEYİ VERDİ: ŞANLIURFA’DA KİRACILAR EV SAHİBİ OLACAK

Şanlıurfa ve deprem bölgesinde yaşayan kiracılara da bir müjde veren Bakan Kurum, “Önceliğimiz hak sahibi kardeşlerimiz. Hak sahibi kardeşlerimizin konutları bittikten sonrada deprem bölgesinde yaşayan evi olmayan, ev sahibi olamayan kiracı kardeşlerimiz için cumhurbaşkanımızın müjdelediği, bizlerinde TOKİ Başkanlığı ile çalıştığımız bilhassa deprem bölgesindeki 11 ili ve 81 ilin özelinde evi olmayan vatandaşlarımıza yeni konutlarımızı yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Şanlıurfa’da kiracılar ev sahibi olacak!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.