reklam alanı

Başkan Gülpınar, Erdoğan’ı taklit eden gençle buluştu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Mevlid-i Halil Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla bir araya geldi. Gülpınar’ın vatandaşlarla sohbet ettiği buluşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ses tonu benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyada paylaştığı videolarla fenomen haline gelen Şanlıurfalı Muhammed Nur Nahya da yer aldı.

Başkan Gülpınar, Erdoğan’ı taklit eden gençle buluştu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Mevlid-i Halil Camii’nde kılınan Cuma namazı sonrası vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar arasında tanınan bir isim de vardı.

Gülpınar’ın vatandaşlarla sohbet ettiği buluşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ses tonu benzerliğiyle tanınan ve sosyal medyada paylaştığı videolarla fenomen haline gelen Şanlıurfalı Muhammed Nur Nahya da yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan taklitleriyle tanınan Şanlıurfalı sosyal medya fenomeni Muhammed Nur Nahya sosyal medya da yaptığı videolarla adından sıkça söz ettiriyor. 

Başkan Gülpınar, Erdoğan’ı taklit eden gençle buluştu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.