reklam alanı

Sevilen dizinin Şanlıurfa bölümü ekranlarda... Hayal kırıklığı yarattı!

Türkiye’nin en sevilen dizilerinden "Arka Sokaklar"ın Şanlıurfa'da çekilen 700. bölümü bu akşam izleyicisiyle buluştu. Kentin tanıtımına katkı sağlayacağı düşünülen dizide; Urfa şivesiyle alakalı olmayan bir şive, ellerinde uzun namlulu adamlar ve polisi karşısına alan bir aşiret ağasının yer alması hayal kırıklığı yarattı.

Sevilen dizinin Şanlıurfa bölümü ekranlarda... Hayal kırıklığı yarattı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye'nin en uzun soluklu ve sevilen polisiye dizisi “Arka Sokaklar” 700. bölümüyle bu akşam yayınlandı.  

Dizinin 700. bölümü için bir kısım çekimler Şanlıurfa'da çekilmişti. Oyuncular 12 Ocak Pazar günü kente gelen ekip, 2 gün boyunca kentin çeşitli noktalarında çekimler gerçekleştirmişti. 

Bu akşam yayınlanan bölüm için Şanlıurfalılar da heyecanla ekrana kilitlendi. Çekimlerin kentin tanıtımına katkı sağlayacağı düşünülüyordu ancak umulan olmadı. Dizinin konusunda kız kaçıran ve polis kurşunlamaktan çekinmeyen bir aşiret ağasının yer aldığı, oyuncuların Urfa şivesi ile alakası olmayan bir ağız kullandığı, yine elinde uzun namlulu silahlar olan poşulu aşiret elemanlarının olduğu görüldü.

Konu ve içerik Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel bölgelerini gölgede bıraktı. 

Sevilen dizinin Şanlıurfa bölümü ekranlarda... Hayal kırıklığı yarattı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.