ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, son günlerde sosyal medyada yayılan ve 3 yıl önce toplu taşıma aracında yaşlı bir kadının zorla indirildiği görülen video ile ilgili resmi sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı.
Belediye tarafından yapılan açıklamada, söz konusu görüntülerin 2022 yılına ait olduğu ve görüntülerdeki kişinin akli dengesinin yerinde olmadığı için toplu taşıma araçlarına sürekli bindiği ve hijyen sorunları yarattığı belirtildi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Son günlerde sosyal medyada paylaşılan, toplu taşıma aracında yaşlı bir kadının indirildiğini gösteren görüntüler, aslında 2022 yılına aittir.
Olayın ardından belediyemiz tarafından açıklama yapılmış olup, söz konusu şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı, toplu taşıma araçlarına sürekli bindiği ve hijyen problemleri oluşturduğu tespit edilmiştir.
Bu tür hassas konulara yönelik gerekli hassasiyetin gösterildiğini kamuoyuna saygıyla duyururuz.”
0 Yorum