reklam alanı

Şanlıurfa’da yaralı kızılşahin çocukların yardımıyla kurtarıldı

Şanlıurfa’da çocuklar tarafından yaralı halde bulunan kızıl şahin, DKMP ekiplerince tedaviye alındı.

Şanlıurfa’da yaralı kızılşahin çocukların yardımıyla kurtarıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'nın Harran ilçesinde, yaralı bir kızılşahin bulan çocuklar, durumu ailelerine bildirerek hayvanın kurtarılmasına öncülük etti. 

Ailelerin ihbarı üzerine, Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Şanlıurfa Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgeye giderek yaralı kuşu aldı.

Kızılşahin, DKMP ekipleri tarafından Gölpınar Yaban Hayvanı ve Rehabilitasyon Merkezi'ne götürülerek tedavi altına alındı. 

DKMP Şanlıurfa Şubesi, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

 “Merhametli Çocuklar… Harran ilçesi Toytepe köyünde tarlada oynarken yaralı bir kızılşahin gören ve ailesi aracılığıyla ekibimize ulaşan vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Yaralı hayvanın tedavisine Gölpınar Yaban Hayvanı ve Rehabilitasyon Merkezinde başlandığını belirtiriz.”

Kızıl şahin, buradaki tedavisinin ardından yeniden doğal yaşam alanına salınacak.

 

Şanlıurfa’da yaralı kızılşahin çocukların yardımıyla kurtarıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.